Uncategorized

Iuliana Marciuc a slabit si si-a intinerit varsta metabolica cu 3 ani la Bodyshape

Scris de Alexandru Manea

Iuliana Marciuc a gasit motivatia necesara sa faca o mare schimbare in stilul sau de viata si, la varsta de 51 de ani, a intrat in programul special de slabit 6 Week Challenge, de la Bodyshape Transformation Center.

Iuliana Marciuc a slabit si si-a intinerit varsta metabolica cu 3 ani la Bodyshape

Scopul este de a da jos cel putin 6 kilograme in sase saptamani, sa piarda centimetri in circumferinta taliei si a soldurilor si sa ajunga la o forma fizica dorita in doar sase saptamani.

Targetul pare imposibil de atins in atat de scurt timp si tinand cont ca modificarile fizice sunt din ce in ce mai anevoiase odata cu inaintarea in varsta.

Cu toate acestea, vedeta s-a ambitionat sa respecte programul celor 3 sesiuni de antrenament saptamanale de la Bodyshape si recomandarile nutritionale ale specialistilor de la centrul de transformare, astfel ca, dupa doar cateva saptamani, a reusit sa slabeasca 4 kilograme, 10 cm in circumferinta soldurilor si 9 cm in talie. in plus, noul stil de viata dinamic i-a dat varsta metabolica inapoi cu 3 ani.

“Este extraordinar sa poti avea, cel putin de trei ori pe saptamana, un timp doar pentru tine si recomand asta oricarei femei. Barbatii se iubesc mult mai mult pe ei si asa se face ca isi si gasesc intotdeauna timp pentru ei, pentru sala de forta, vanatoare, fotbal, bere cu prietenii, pasiuni diferite de la caz la caz. Noi , de ce nu? Am invatat in aceste saptamani sa ma iubesc mai mult si m-au ajutat, culmea, barbatii. Antrenorii de fitness dar si trainerii in nutritie de la Bodyshape, iar transformarea este totala. si nu conteaza neaparat kilogramele pierdute ci starea de spirit, mobilitatea, hidratarea. Evident, nu am de gand sa ma opresc aici”, declara Iuliana Marciuc.

Prin ce trece Andreea Marin la antrenamentul Bodyshape pentru a reveni in forma

Irina Alionte, fondatoarea Bodyshape, se declara impresionata de ambitia vedetei si de rezultatele obtinute de aceasta.

 

“Iuliana este un model de ambitie si determinare pentru toate femeile in ciuda faptului ca are un program super aglomerat, cu o cariera de succes, copil, viata de familie. Reuseste sa isi faca timp si pentru mersul la sala, respecta cele trei antrenamente saptamanale de cate 45 de minute, iar acest lucru se vede in rezultatele obtinute. E nelipsita de la antrenamente, mereu cu zambetul pe buze, optimista si energica de la inceputul pana la sfarsitul sesiunii”, marturiseste Irina Alionte.

Bodyshape Transformation Center este centrul de transformare din Bucuresti frecventat si de alte vedete din showbiz precum Andreea Marin, Catalin Maruta si Carmen Negoita.

In acest mod au reusit sa slabeasca mii de oameni, multi dintre acestia nefacand pana in acel moment mai deloc miscare. Acestia au ajuns chiar sa aiba patratele pe abdomen si au prins drag de a face miscare.

Programul 6 Week challenge, urmat de acestia presupune:

 

•             18 antrenamente distractive de grup (3 x 45 min/saptamana)

•             Plan alimentar gustos si usor de tinut

•             Seminar de nutritie

•             Seminar de mancat emotional

•             Acces la grupul privat de sustinere

•             Acces la idei de retete sanatoase

•             2 evaluari ale compozitiei corporale

•             Iesiri si petreceri in comunitatea Bodyshaperilor

 

Pentru acest modul se poate aplica pe pe www.bodyshapetransformation.com. Cei care reusesc sa atinga  targetul de a slabi 6 kilograme in 6 saptamani primesc gratuit un nou modul 6 Week Challenge pentru a continua transformarea sau pentru a se mentine.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu