ADPM Coffee Break Stiri Interne

Iuliana Beregoi este Ariana Grande a Romaniei? Noua senzatie a copiilor pe YouTube.

Scris de Alexandru Manea

Iuliana Beregoi este noua senzatie a copiilor din Romania si din Republica Moldova. La 13 ani, are zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, este comparata cu Ariana Grande, si vinde bilete de aproape 1300 de lei pentru concertul de la Sala Palatului.

Iuliana Beregoi este Ariana Grande a Romaniei?

YouTube a schimbat radical modul in care apar si rezista vedetele din industria muzicii si nu numai. Generatia tanara se uita in special pe acest canal online in detrimentul clasicului TV. Apar astfel personaje noi care, prin clipurile sau vlogurilor lor, obtin mai multe vizualizari decat cei consacrati in sfera televiziunii sau decat artistii cu vechime in industrie.

Un exemplu recent este si Iuliana Beregoi, o tanara de 13 ani din Republica Moldova, care are un canal de YouTube cu peste 500.000 de abonati, si clipuri cu peste 30 de milioane de vizualizari (cum este cazul piesei “Vina mea”).

Unii o compara cu Ariana Grande sau cu Demi Lovato. Este considerata o noua senzatie a publicului tanar.

La sfarsitul acestei luni, Iuliana va sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti, unde cele mai scumpe bilete ajung si la 1299 lei. Daca platesti aceasta suma, ai parte de o petrecere in limuzina, mergi la concert, ai ocazia sa faci poze cu vedeta, sa obtii autograf pe postere de la ea, si, a doua zi dupa concert, vei lua masa la restaurant alaturi de aceasta.

 

 

View this post on Instagram

 

😂

A post shared by Iuliana Beregoi (@iulianaberegoiofficial) on

 

View this post on Instagram

 

Mami !Te iubesc ❤❤❤❤ @themovielara #lara#❤

A post shared by Iuliana Beregoi (@iulianaberegoiofficial) on

Scrie un comentariu