News

Iulia Vantur, vedeta si in India! Traieste o frumoasa poveste de iubire cu un veritabil star bollywoodian?

Scris de Administrator

In 2011 a aparaut pentru prima oara in presa informatia conform careia Iulia Vantur ar avea o relatie cu starul bollywoodian Salman Khan. Totusi, vedeta Pro Tv a negat atunci orice zvon, declarand ca il admira pe celebrul actor si nimic mai mult. Conform CANCAN.ro , jurnalistii din India speculeaza din nou existenta unei relatii intre frumoasa romanca si Salman Khan, dupa ce acesta din urma a fost vazut in compania unei blonde despre care se spune ca ar fi insasi Iulia Vantur.

iulia_vantur

Jurnalistii din India speculeaza o posibila relatie intre frumoasa Iulia Vantur si celebrul actor bollywoodian Salman Khan. Aceste zvonuri au aparut imediat dupa ce Khan a fost fotografiat in compania unei frumuseti blonde, despre care presa indiana spune ca ar fi chiar Iulia Vantur, informeaza CANCAN.ro.

Speculatiile nu se opresc aici, ci induc ideea ca cei doi ar fi impreuna de mai mult de un an de zile si ca au trecut deja peste faza in care se fereau sa fie vazuti unul in compania celuilalt.

iulia-vantur-salman-khan

Nu este prima oara cand presa speculeaza faptul ca Iulia ar avea o relatie cu celebrul Salman Khan, astfel de zvonuri aparand prima oara in 2011, momentul in care cei doi s-au cunoscut.

Totusi, totul ramane inca la nivel de zvon, avand in vedere ca informatia nu a fost confirmata inca de niciunul dintre ei.

In urma cu doi ani, Iulia Vantur a realizat o sedinta foto cu unul dintre cei mai cunoscuti fotografi din India. Dupa ce a pozat nenumarate vedete de la Bollywood, artistul indian Munna S a avut ocazia sa o imortalizeze si pe vedeta Pro Tv in timpul unei vacante petrecute in India.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu