Stiri externe

Iulia Vântur, surprinsă tandră cu Salman Khan

Scris de Alexandru Manea

Iulia Vântur a avut grijă să nu trădeze în public sentimentele pe care le are pentru actorul Salman Khan, preferând discreția, însă paparazzi i-au surprins zilele trecute îmbrățișați în timpul vacanței pe care o petreceau în Maldive. Iată imaginile.

Iulia Vântur, surprinsă tandră cu Salman Khan

Despre Iulia Vântur și Salman Khan se tot vorbește de câțiva ani buni că formează un cuplu. Românca a avut grijă să nu declare niciodată în mod expres acest lucru, lăsând doar la latitudinea publicului să îi interpreteze vorbele. Și în aparițiile publice cei doi nu s-au afișat ținându-se de mână, ci păstrând o oarecare distanță unul față de celălalt.

Zilele trecute, însă, cei doi au fost fotografiați de paparazzi, în timpul vacanței pe care o petrec împreună în Maldive, în ipostaze tandre. Se aflau pe o ambarcațiune pe apă unul lângă celălalt și, la un moment dat, Iulia și-a lăsat capul pe umărul actorului.

Iulia are parte în această perioadă de o activitate profesională intensă. Pentru ca proiectele sale să se deruleze lejer, are alături de echipă de specialiști care o ajută și pe care românca a ținut să o prezinte pe pagina ei de socializare.

Everywhere #everynightandday #song #himeshreshammiya #beautiful #beach #singing #shooting #musicvideo # @realhimesh

A post shared by Iulia Vantur Official Account (@vanturiulia) on

Scrie un comentariu