Stiri externe

Iulia Vantur si Salman Khan, primele fotografii impreuna

Scris de Alexandru Manea

Iulia Vantur si Salman Khan apar, in sfarsit, impreuna, intr-un set de fotografii de tip paparazzi, realizate in India, la mai bine de doi ani de cand au aparut primele zvonuri ca cei doi ar forma un cuplu.

salman-khan-iulia-vantur-1

S-a tot scris, in ultimii doi ani, ca Salman Khan si Iulia Vantur ar forma un cuplu. In majoritatea cazurilor, articolele din presa s-au bazat pe declaratiile apropiatilor, ori pe supozitii.

Niciunul dintre cei doi nu a publicat pe pagina de socializare vreo fotografie in care apar impreuna, singura exceptie fiind cateva in care apar alaturi de un grup mai mare de persoane, insa, si atunci, departe unul de celalalt.

salman-khan-iulia-vantur-2

Paparazzi din India i-au surprins insa recent impreuna, in masina actorului indian, langa resedinta lui David Dhawan, un cunoscut regizor de filme din India.

Luni seara, Iulia a participat la petrecerea zilei de nastere a mamei lui Khan, Salma Khan, care a implinit 71 de ani.

mama-salman-khan

Iulia Vantur a postat pe Instagram detalii cu tortul servit, acelasi care apare si in fotografiile postate de sora mai mica a lui Salman Khan. Se speculeaza faptul ca unul dintre deserturi, o negresa, a fostg gatit chiar de romanca.

Scrie un comentariu