Stiri Interne

Iulia Vantur si Salman Khan au impartit ajutoare saracilor din India

Scris de Ana Kozma

Iulia Vantur se afla in prezent in izolare alaturi de Salman Khan, cativa prieteni si membri ai familiei la casa de vacanta din Panvel a celebrului actor. Tot acolo, au impartit ajutoare persoanelor aflate la nevoie!

Iulia Vantur si Salman Khan au impartit ajutoare saracilor din India

Fie ca formeaza cu adevarat un cuplu sau sunt doar prieteni asa cum vor sa lase de inteles, Iulia Vantur si Salman Khan isi petrec izolarea impreuna. O fac la casa din Panvel a celebrului actor, in apropiere de Mumbai. Nu sunt singuri insa in izolare, ci alaturi de cativa prieteni si membri ai familiei lui Salma Khan.

Recent, cei doi s-au implicat intr-o actiune umanitara pentru a ajuta oamenii saraci. Li s-au alaturat si alti prieteni dar si oameni de la fundatia starului bollywoodian.

Salman Khan si Iulia Vantur au strans produse alimentare pentru oamenii saraci. Au incarcat apoi pachete si le-au impartit celor aflati la nevoie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia) pe

Atat Salman Khan, cat si Iulia Vantur, au postat online filmulete realizate in timpul acestei actiuni umanitare.

Recent, Iulia Vantur a intrat in direct, prin Skype, in emisiunea Vorbeste Lumea de la Pro Tv. De departe cel mai urmarit moment al interventiei a fost cel in care Salman Khan a aparut, pret de cateva secunde, in cadru. Un moment total neasteptat, dar care a devenit rapid viral.

Cum canta Iulia Vantur in hindi – VIDEO

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu