Carusel Stiri Interne

Indiencele au de ce sa fie invidioase! Iulia Vantur, cea mai potrivita sotie pentru Salman Khan

Scris de Administrator

Dupa perioada petrecuta de Salman Khan in Romania, in compania Iuliei Vantur, presa indiana speculeaza ca am putea curand asista la o nunta a celor doi si sustine ca frumoasa romanca ar fi cea mai potrivita pentru rolul de sotie a starului.

Salman-Khan-romania

In ciuda faptului ca nu si-au recunoscut niciodata public relatia, zvonurile cu privire la iubirea dintre Salman Khan si frumoasa Iulia Vantur sunt departe de a se fi stins.

Mai mult, au fost alimentate de intalnirile secrete pe care Iulia si starul bollywoodian le-ar fi avut pe parcursul sederii acestuia in Romania.

Mai mult, dupa cum scrie WOWbiz.ro, reprezentantii presei indiene sustin ca momentul in care cei dori vor pasi in fata altarului este cat se poate de aproape.

Jurnalistii de la tulunadunews.com spun ca Iulia si Salman ar avea o relatie inca de acum doi ani si ca, de ceva verme, starul nu se mai fereste sa le recunoasca apropiatilor faptul ca o iubeste pe Iulia Vantur, acestia indemnandu-l sa-si oficializeze mai repede relatia cu romanca.

Au ajuns deja sa se faca pariuri in India despre cine va deveni curand sotia lui Khan, iar Iulia conduce detasat clasamentul, urmata indeaproape de vedete din India, precum Daisy Shah, Elli Avram, Sana Khan si Mahek Chahal.

Scrie un comentariu