News

Iulia Vantur s-a intors din India! Este roscata si mai slaba ca niciodata!

Scris de Alexandru Manea

Iulia Vantur s-a intors in Romania dupa mai bine de doua luni petrecute in India. Presupusa iubita a lui Salman Khan si-a afisat noul look: este roscata si a slabit considerabil.

iulia-vantur-roscata

Iulia Vantur a petrecut mai bine de doua luni in India, inca de la inceput aparand zvonuri ca ar fi noua iubita a superstarului de la Bollywood, Salman Khan.

Romanca a negat ca ar avea o idila cu actorul, subliniind ca sunt doar foarte buni prieteni. Presa indiana a insistat insa in urmarirea povestii lor si a scos la iveala ca cei doi isi petrec mai tot timpul impreuna, locuind in apartamentul actorului de langa Mumbai.

Dupa mai bine de doua luni petrecute in India, Iulia s-a intors in Romania cu un nou look si o noua silueta: este roscata si pare mai slaba ca niciodata.

Intrebata de Cancan.ro despre relatia cu Salman Khan, Iulia a raspuns: „Vezi, nu am nimic pe deget. Nu m-am casatorit cu nimeni, asta e singura declaratie pe care pot sa o dau”.

Vedeta nu se va mai intoarce, se pare, la pupitrul stirilor Pro Tv de weekend. Conform Click, locul ei va fi ocupat de Tudor Tomos, un reporter de teren din Cluj-Napoca.

Scrie un comentariu