Carusel Style Judgement

Iulia Vantur i-a stricat seara Iuliei Albu cu rochia de 4 kg

Scris de Alexandru Manea

Rochia neagra de 4 kg cu broderie aurie pe care Iulia Vantur a purtat-o aseara la Dansez pentru tine nu a dat-o deloc pe spate pe Iulia Albu. Ea sustine ca vestimentatia este un… plagiat, semanand cu o creatie Pucci.

iulia-albu-iulia-vantur-rochie

Iulia Vantur si-a facut aseara aparitia in cadrul emisiunii Dansez pentru tine purtand o rochie neagra cu broderie aurie, ce cantarea nu mai putin de 4 kilograme. Vestimentatia aleasa de stilista emisiunii, Eniko Szanto, a fost spectaculoasa, insa Iulia Albu, mereu pusa pe carcoteli, s-a aratat oripilata de ceea ce vedea la Pro TV, considerand ca priveste spre o creatie-plagiat. Mai exact, ca ar fi o imitatie a unui model Pucci.

„Sa fie paaa…. PUCCI? Curat PLAGIAT nu alta! Si tocmai cand ma pregateam de somn… Daca nu dadeam pe PRO tv, zambitoare ramaneam! Damn it!”, a scris Iulia Albu pe Facebook, adaugand fotografii cu rochia originala Gucci purtata de Beyonce si… Narcisa lui Nicolae Guta.

beyonce-gucci

narcisa-guta-gucci

In plus, Iulia Albu a radiat de bucurie atunci cand a observat ca si designerul Razvan Ciobanu a criticat pe Facebook vestimentatia lui Vantur.

„Va rog, care aveti nervi sau rabdare, uitati-va la dansez pentru tine si luminati-ma si pe mine: cine puii mei a incropit rochia aia!! Nu pot sa dorm daca nu se divulga public numele marelui designer!!! Si promit ca l sun personal sa l intreb daca tot el/ea a facut si rochia pt femeia lu’ guta!”, a spus Ciobanu.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu