Stiri externe

Iulia Vantur recunoaste relatia cu Salman Khan? Cele doua aparitii despre care vorbeste toata lumea

Scris de Alexandru Manea

Dupa patru ani si jumatate de cand s-au cunoscut, timp in care nu au declarat niciodata expres ca ar fi impreuna, Iulia Vantur si Salman Khan au avut in weekend prima aparitie oficiala ca si cuplu. S-a intamplat la o nunta din Mumbai. Iata cum a ales sa se imbrace romanca.

iulia-vantur-salman-khan-india-4

Iulia Vantur si Salman Khan s-au cunoscut in urma cu patru ani si jumatate. In acest timp, romanca a petrecut mai mult timp in India decat in tara natala, insa niciodata nu a declarat expres ca ar avea o relatie amoroasa cu celebrul actor indian.

Idila lor a fost tradata doar de o serie de fotografii si declaratii din partea apropiatilor. Vineri seara insa, cei doi au avut prima aparitie oficiala in public ca si cuplu. Au luat parte la o nunta importanta din Mumbai, cea a actritei Preity Zinta.

iulia-salman-1 iulia-vantur-salman-khan-india-1 iulia-vantur-salman-khan-india-2

Fotoreporterii indieni au declansat o avalansa de blitzuri in momentul in care Salman si Iulia au coborat impreuna din masina.

Romanca purta o rochie eleganta, din paiete, a brandului indian Falguni & Shane Peacock, accesorizata cu bijuterii de 1500 de euro, iar parul i-a fost aranjat de o cunoscuta stilista de la Bollywood, Seema Mane.

iulia-vantur-soacra

Iulia Vantur a mai dat saptamana trecuta ocazia sa se vorbeasca despre relatia ei cu Salman Khan, dupa ce si-a facut aparitia in aeroport alaturi de mama actorului, tinand-o de mana si dand astfel apa la moara celor care spun ca va fi in curand prima sotie a celebrului actor indian.

 

Scrie un comentariu