Stiri Interne

Iulia Vantur nu mai vrea sa auda de Salman Khan

Scris de Alexandru Manea

Iulia Vantur nu mai vrea sa auda de Salman Khan in Romania. Iata ce conditii a pus, se pare, in contractul semnat cu Pro TV pentru noul sezon al emisiunii “Ferma Vedetelor”.

iulia-vantur

Iulia Vantur nu mai vrea sa auda de Salman Khan. Nicio stire ca cei doi ar fi impreuna si nicio intrebare adresata de un jurnalist sau de un moderator de televiziune. Chiar si de la Pro TV.

salman-khan-iulia-vantur-1

Conform Libertatea, vedeta a stipulat in contractul cu postul de televiziune, pentru noul sezon al emisiunii “Ferma Vedetelor”, ca nimeni sa nu o intrebe de actorul indian sau sa faca aluzii referitoare la presupusa lor relatie amoroasa.

Iulia Vantur si-a petrecut ultimii ani mai mult in India. Nu a spus niciodata ca este iubita lui Salman Khan, insa locuieste, conform presei de acolo, in casa acestuia si apare in fotografii alaturi de el sau de familia si prietenii sai.

iubita-salman-khan

Dupa ce Iulia Vantur a plecat din India si a ajuns in Romania, Salman Khan s-a intalnit cu fosta lui iubita, Katrina Kaif, cu care a fost zarit la restaurant, jurnalistii din India ridicand intrebarea daca nu cumva acestia ar incerca sa resudeze idila lor de odinioara, mai ales ca tanara s-a despartit de curand de iubitul ei.

Scrie un comentariu