News

Iulia Vantur face Revelionul in Kiev, la concertul iubitului ei

Scris de Alexandru Manea

Iulia Vantur si-a facut deja planuri pentru Sarbatori. Craciunul il va petrece alaturi de familia ei, iar Revelionul, alaturi de iubitul ei, Marius Moga, la Kiev, unde acesta are concerte alaturi de trupa Morandi.

Iulia Vantur se va imparti cu ocazia Sarbatorilor de iarna intre familie si iubit. Vedeta Pro Tv isi va petrece Craciunul alaturi de familie iar Revelionul, impreuna cu iubitul ei, Marius Moga, la Kiev.

In capitala Ucrainei, Moga va avea, la trecerea dintre ani, un concert alaturi de trupa Morandi, astfel ca Iulia va trece in noul an pe ritmul muzicii create de jumatatea ei. 

„Craciunul il voi petrece cu familia si iubitul meu, pentru ca asa fac in fiecare an, nu am decis inca locul. De Revelion vom fi la Kiev pentru ca acolo are Marius concert. Asta e viata de artist si eu il insotesc ca sa fim impreuna” a declarat Iulia pentru ProTV.

Cei doi obisnuiesc sa plece atunci cand timpul le permite in  vacante exotice. Dupa un periplu in Hawaii si pe coasta de Vest a Statelor Unite, Iulia a primit in dar de ziua ei, asta vara, de la iubitul ei, o vacanta surpriza intr-o destinatie despre care nu a stiut nimic pana in momentul in care s-a urcat in avion – Maldive.

“Nu am avut timp sa-mi fac planuri, trasee, sa-mi construiesc asteptari, pretentii. Am plecat cu bagajul la aeroport, fara aparatul foto, in timp ce agentul de turism la care apelam mereu cauta bilete spre destinatia surpriza pentru mine, stiuta doar de Marius.

Credeam ca plecam aproape, in Grecia, intr-o tara pe care o stiam. Am avut parte de o destinatie despre care nu stiam mai nimic, dar pe care am descoperit-o acolo, traind intens fiecare clipa.”

Pregatita pentru un zbor de o ora-doua, Iulia a fost surprinsa sa vada ca o asteapta un drum lung, de peste 12 ore, insa stia ca merita, pentru ca dupa asta o astepta Paradisul:

„Dupa ore nesfarsite de zbor si doua escale am ajuns in Maldive. Ne-a urat bun venit o ploaie scurta si racoritoare de vara. Ne-am urcat in vapor si de acolo ne-am rupt total de lume. Simteam cum las in urma totul, griji, probleme.

Nici nu mi-am imaginat cata liniste si frumusete voi gasi in vacanta asta. Totul e o poezie, un tablou ce te invita la visare, la meditatie, la intimitate”, ne declara Iulia la acea vreme.

Scrie un comentariu