Stiri externe

Iulia Vantur a cantat intr-o emisiune din India. Ascult-o aici! VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Iulia Vantur a fost invitata intr-o emisiune faimoasa din India unde a cantat o piesa in hindi. Iata cum si-a facut aparitia vedeta din Romania si ce a spus despre maritis.

Iulia Vantur este, de cativa ani, vedeta in India, prin prisma relatiei pe care o are cu celebrul actor Salman Khan.

Iulia Vantur a cantat intr-o emisiune din India

Romanca si-a facut aparitia intr-o emisiune celebra de acolo, The Kapil Sharma Show, unde a cantat o piesa in limba hindi, pentru ca apoi sa se aseze pe canapea si sa raspunda seriei de intrebari venite din parte prezentatorilor. Bineinteles, a fost intrebata si de viata ei amoroasa.

O femeie din platou a intrebat-o chiar daca nu vrea sa se marite cu fiul ei. La auzul acestei intrebari, Iulia i-a raspuns ca nu se poate acest lucru intrucat inima ei ii apartine altcuiva, fara sa ofere nume, insa lasand sa se inteleaga ca ar fi vorba de actorul Salman Khan.

Cum canta Iulia Vantur! Ascult-o inregistrand piesa in hindusa!

Iulia locuieste in India de cativa ani buni. Prin prisma relatiei cu Salman Khan, a devenit una din vedetele despre care presa mondena de acolo scrie cel mai mult. Tot prin prisma relatiei cu celebrul actor, Iulia a avut aparitii in filme si, mai nou, a inregistrat muzica alaturi de artistul indian Himesh Reshammiya.


Scrie un comentariu