Carusel Stiri Interne

Iulia Albu, razboi cu Laura Cosoi! O compara cu amanta lui Guta!

Scris de Christian Stan

Dupa ce le-a criticat dur pe Giulia Anghelescu si Ruby, Iulia Albu porneste acum un razboi cu Laura Cosoi. „Criticul de moda” a fost de-a dreptul oripilata de modul in care Laura Cosoi a iesit din casa la un eveniment monden, intr-o rochie care aduce cu o pijama. Iulia o compara pe Laura cu amanta lui Guta.

cosoi-iulia-albu

Iulia Albu chiar n-are nicio masura si o compara pe Laura Cosoi cu amanta lui Guta. „Criticul de moda” s-a apucat sa examineze tinuta cu care Laura Cosoi s-a afisat la un recent eveniment monden si i-a acordat Laurei cea mai mica nota data vreodata: -82.

„Am spus-o si o repet, singurele vedete care isi permit sa iasa in pijamale pe strada sunt Oana Zavoranu si Loredana. Laura Cosoi nu. Este ceva oribil, este in pijama. Daca te duci la o nunta la tara ar trebui sa ai decenta sa iti faci o coafura mai buna. Daca o vedeam pe amanta lui Guta asa as fi putut sa consider ca e un statement cultural al etniei dar asa, pe ea, este cea mai proasta tinuta . Nota este -82.”, a spus Iulia la WowBiz.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu