Carusel Stiri Interne

Iulia Albu, razboi cu Laura Cosoi! O compara cu amanta lui Guta!

Scris de Christian Stan

Dupa ce le-a criticat dur pe Giulia Anghelescu si Ruby, Iulia Albu porneste acum un razboi cu Laura Cosoi. „Criticul de moda” a fost de-a dreptul oripilata de modul in care Laura Cosoi a iesit din casa la un eveniment monden, intr-o rochie care aduce cu o pijama. Iulia o compara pe Laura cu amanta lui Guta.

cosoi-iulia-albu

Iulia Albu chiar n-are nicio masura si o compara pe Laura Cosoi cu amanta lui Guta. „Criticul de moda” s-a apucat sa examineze tinuta cu care Laura Cosoi s-a afisat la un recent eveniment monden si i-a acordat Laurei cea mai mica nota data vreodata: -82.

„Am spus-o si o repet, singurele vedete care isi permit sa iasa in pijamale pe strada sunt Oana Zavoranu si Loredana. Laura Cosoi nu. Este ceva oribil, este in pijama. Daca te duci la o nunta la tara ar trebui sa ai decenta sa iti faci o coafura mai buna. Daca o vedeam pe amanta lui Guta asa as fi putut sa consider ca e un statement cultural al etniei dar asa, pe ea, este cea mai proasta tinuta . Nota este -82.”, a spus Iulia la WowBiz.

Scrie un comentariu