Stiri Interne

De unde vine obsesia Iuliei Albu pentru animale de companie ciudate

Scris de Alexandru Manea

Pasiunea Iuliei Albu pentru animale de companie ciudate (vezi gaina LouLou, pisica fara par sau buldogul Porc) se trage din adolescenta cand, inainte de a se deveni avocat si stilist, a vrut sa se faca medic veterinar.

iulia-albu-animale-ciudate

Iulia Albu pare sa fie pasionata de animale inca din adolescenta. Inainte de a deveni avocat si stilist, fosta sotie a lui Mihai Albu vroia sa sa faca medic veterinar. Marturisirea a fost facuta la WOWbiz cand a avut ocazia sa se joace cu o tarantula periculoasa.

„Tarantulele sunt veninoase, dar eu sunt si mai veninoasa decat ele. Inainte de a ma face avocat si fashion designer, am vrut sa fiu medic veterinar”, a declarat ea.

Iulia Albu a avut in ultimele luni aparitii controversate alaturi de animale de companie deloc obisnuite. Mai intai, a mers la restaurant sau in emisiuni TV cu o gaina in brate. Este vorba de LouLou de la Fraise, apoi a filmat un clip alaturi de o pisica fara par, iar recent a achizitionat un catel, un bulldog francez, pe care l-a numit Preach Angelblues, dar caruia ii spune simplu, Porc.

Scrie un comentariu