News

VIDEO! Iulia Albu in scandal cu Alin Galatescu! Circ de zile mari la „Acces Direct”

Scris de Christian Stan

Din ciclul „nicio saptamana fara scandal”, in aceasta saptamana cearta dintre Iulia Albu si Alin Galatescu tine prima pagina a ziarelor. Totul pornind de la faptul ca Alin i-a comentat stilul Iuliei si a facut-o „grotesca”. In cadrul editiei de ieri a emisiunii „Acces Direct”, Alin Galatescu si Iulia Albu s-au luat la harta si a iesit un circ de zile mari.

Incredibil, dar adevarat! Iulia Albu si Alin Galatescu par sa nu aiba liniste daca nu se cearta in fiecare zi, disputa desfasurandu-se fie pe coturile personale de Facebook fie in direct la televizor. Daca tot circul a fost o strategie de imagine, atunci le adresam de pe acum felicitari amandurora!!!

Totul a pornit de la faptul ca Alin Galatescu a catalogat noul stil al Iuliei Albu drept „grotesc”, Iulia adoptand in ultima vreme stilul „Flapper Girl”, specific doamnelor din anii 1920. Mai mult, Alin Galatescu a comparat-o pe Iulia Albu cu Morticia Addams, personajul din „Familia Addams”.

Iulia s-a enervat teribil si l-a luat la bani marunti pe Alin Galatescu printr-o interventie telefonica directa in cadrul emisiunii „Acces Direct”. „Va amintiti cand mi-ati spus ca seman cu Morticia? Nu va regasiti in niciun personaj din Familia Addams? Cumva Unchiul Feste?… Nu sunt bufonul dvs personal. Dvs va laudati ca sunteti creator de branduri. Ce ati creat? Din cate stiu eu va ocupati doar de organizarea de evenimente”, a replicat Iulia.

„Sunteti un om cu papagal care a dat din coate si a iesit in fata”, a mai adaugat sotia lui Mihai Albu. In tot timpul interventiei in direct, Alin Galatescu nu a lasat-o pe Iulia sa isi spuna punctul de vedere, intervenind mereu peste ea. Acest lucru a deranjat-o foarte tare pe Iulia.

Scrie un comentariu