News

Iulia Albu n-are o gaina oarecare! O cheama Chateau LouLou de la Fraise si este o gaina cu „pedigree”!

Scris de Christian Stan

Iulia Albu face senzatie in lumea mondena dupa ce si-a marit familia cu o…gaina! Nu este insa vorba despre o gaina oarecare, ci de o gaina cu „pedigree”, o gaina de rasa. Vietuitoarea poarta numele rafinat Chateau LouLou de la Fraise si promite sa faca senzatie la evenimentele mondene!

Ca si cum simpla ei prezenta n-ar fi fost de ajuns sa intoarca toate privirile, Iulia Albu are acum o prietena de nadejde, alaturi de care isi va face aparitia la evenimentele mondene.

Iulia Albu si-a marit „familia” cu o vietuitoare, o gaina de rasa pe nume Chateau LouLou de la Fraise. Iulia Albu nu se putea multumi cu o „gaina simpla”, ca cele din gradina bunicului de la tara, ci a vrut neaparat sa aiba ca animal de companie o gaina cu mot, de rasa aleasa.

„Numele cochinului pitic este Chateau LouLou de la Fraise si nu este o gaina oarecare, ci o pasare cu „pedigree”. LouLou a fost achizitionata de la un crescator cunoscut dupa o deliberare de aproximativ 3 luni. Pasarea a fost aleasa in functie de tiparul comportamental si penaj si se pare ca nu este o alegere chiar atat de neobisnuita in randul vedetelor de peste Ocean. Tori Spelling este o alta posesoare a unei „cotcodacitoare”, de matase japoneza de aceasta data’, scrie Iulia Albu pe Facebook.

„Chateau LouLou s-ar putea dovedi chiar mai bine „imbracata” decat multe dintre vedetele de pe plaiurile mioritice, ceea ce, pana la urma, nu ar fi chiar atat de surprinzator, nu-i asa?”, mai continua stilista.

Scrie un comentariu