Stiri Interne

Iulia Albu, dată afară din grupurile de mămici de la școală

Scris de Ana Kozma

Iulia Albu este de părere că e o dovadă de snobism să îți dai copilul la o școală privată, astfel că a ales ca fiica ei, Mikaela, să urmeze cursurile unei școli de stat. Află cum a fost vedeta dată afară din grupurile de mămici de la școală!

Iulia Albu, data afara din grupurile de mamici de la scoala

Iulia Albu are o fetiță de aproape 11 ani din căsnicia cu designer-ul de pantofi Mihai Albu. După divorț, Mikaela a rămas la mama ei. Nu mai este un copil, ci s-a transformat într-o veritabilă domnișoară căreia Iulia vrea să îi dea o educație aleasă.

Într-un interviu acordat revistei Viva!, Iulia Albu a dezvăluit că Mikaela merge la o școală de stat. Asta deoarece vedeta consideră că este o dovadă de snobism să îți dai copilul la o școală privată.

„Este un snobism să duci copilul la o școală privată. Există și excepții. Eu nu sunt un om snob (râde), modestia mă caracterizează, după cum spuneam și anterior. Poate să facă o facultate în străinătate, dacă va alege un profil pentru care nu se oferă o pregătire suficientă în țară”, a declarat Iulia Albu.

Vedeta a mai povestit că întârzie întotdeauna la ședințele cu părinții. Dar este foarte mulțumită de școala pe care fiica ei o urmează în prezent. Cât despre grupurile deWhatsapp ale mămicilor din clasă, Iulia a fost dată afară de acolo.

„M-au scos de pe grupul de mame de pe WhatsApp. Nu mai țin minte exact de ce, dar sincer eu nu reacționez bine la mesajele acelea banale: m-am trezit de dimineață, am mâncat și am făcut imediat o poză. Mi se pare că sunt lucruri pe care nu ar trebui să le expui. Așa cum eu nu-mi expun copilul pe Instagram, așa nu o să-l expun nici pe un grup de mesaje. Am legat câteva prietenii, două, cu mămici, dar atât”, a mai povestit ea.

Iulia Albu, de la puștoaica tunsă băiețește la fashionista controversată de azi

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Niciodata nu ma trezesc dimineața așa Pre-Raphaelite-escă 😂

O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Unde sunteți chiar in acest moment?

O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Mi-a spus o păsărica ca… completați voi 🐉

O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu) pe

Scrie un comentariu