News

Iulia Albu a inlocuit gaina Lou Lou cu buldogul Porc

Scris de Alexandru Manea

Iulia Albu si-a luat drept animal de companie un buldog francez, pe care l-a numit Preach Angelblues, dar caruia ii zice scurt Porc, si cu care vrea sa participe la mai multe expozitii din tara si, de ce nu, si de peste hotare.

iulia-albu-caine

Iulia Albu revine in atentia presei cu un nou animal de companie. Dupa ce s-a perindat pe strazile capitalei si prin emisiuni cu gaina LouLou in brate, fashion editorul a cumparat recent un bulldog francez cu care intentioneaza sa participe la expozitii canine.

Patrupedul detine numele oficial Preach Angelblues, insa este alintat „Porc”. Pretul unui asftel de exemplar poate ajunge si la 5000 de euro, tinand cont de faptul ca provine din parinti campioni.

“Preach Angelblues este noul membru al familiei noastre si este un mic bulldog francez extrem de promitator care, cu siguranta, va castiga cateva premii importante in competitii. Prima expozitie la care va fi prezent este cea de la Craiova, unde speram sa obtinem si primul sau premiu. Este o rasa care m-a cucerit treptat, dar sigur.

iulia-albu-gaina

 

Desi am avut foarte multi caini printre care rottweiler, ciobanesc german, chiuaua, pot spune ca dieta unui bulldog este una special recomandata de crescatori si medicul veterinar. Este deja cel mai bun prieten al Mikaelei si cu greu ii pot tine despartiti”, a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

Scrie un comentariu