News

Iulia Albu: „In adolescenta mancam 3 ciorbe pe zi ca sa ma ingras!”

Scris de Alexandru Manea

Iulia Albu a fost aproape tot timpul urmarita de criticile celor din jur vis-a-vis de silueta ei firava. La fel se intampla si in adolescenta cand, in dorinta de a se ingrasa, manca trei porti de ciorba pe zi.

Iulia Albu este des criticata de cei din jur din pricina siluetei sale firave, fiind chiar incadrata in categoria anorexicelor.

Satula sa mai dea explicatii tuturor, sotia lui Mihai Albu merge mai departe fara sa ii mai pese de critici. Spune totusi ca este slaba de cand se stie, acesta fiind codul ei genetic.

„Am pus 20 de kg in timpul sarcinii. In adolescenta mancam 3 portii de ciorba pe zi ca sa ma ingras, pentru ca toata lumea radea de mine ca sunt foarte slaba. Atata timp cat nu lesin pe strada, cred ca sunt bine.

Curele de ingrasare nu dau rezultate la mine. Acum m-am ingrasat 3 kg, puteti sa va linistiti! M-am gandit foarte mult la ce sa le raspund celor care spun despre mine ca sunt slaba. Ar trebui sa spun ca eu mananc absolut tot ce vreau si atunci sa supar o mare parte a publicului vostru? Sau sa spun ca nu tin nici un regim?

Adevarul este ca nu tin regim, nu fac nici sport, dar ma voi apuca in curand. De luni, bineinteles. Sunt atat de slaba, pentru ca acesta este codul meu genetic, nu am ce sa fac. De mica eram foarte slaba”, a declarat Iulia pentru perfecte.ro

Scrie un comentariu