News

Iulia Albu, amenintata de oameni care „nu pot sa isi accepte limitele”

Scris de Alexandru Manea

Iulia Albu sustine ca primeste zilnic mesaje de amenintare de la diversi oameni despre care ea spune ca „nu pot sa isi accepte limitele”. De vina ar fi stilul ei transant de a comenta tinutele vestimentare ale celor din jur.

iulia-albu-rochie-premiile-gopo-1

Iulia Albu si-a atras critici si chiar dusmani prin stilul ei transant de a comenta tinutele vestimentare ale celor din jur si de a soca prin aparitii publice.

Multi dintre cei care nu o agreaza au inceput, se pare, sa ii trimita chiar si mesaje de amenintare. Astfel sustine Iulia care marturiseste ca este zilnic martor al unor tentative de intimidare.

„Primesc zilnic mesaje de amenintare de la tot felul de persoane care nu pot sa isi accepte limitele”, a declarat ea conform ring.

iulia-albu-gaina

Saptamana trecuta, Iulia a fost tinta ironiilor cantaretei Ruby care a declarat ca, dupa ce a vazut-o iesind in public cu gaina la brat, a crezut ca stilista face reclama la o ferma de pasari.

„Am inteles ca Iulia Albu este imaginea Avicola. Nu umbla ea cu gaina? Eu sunt o fata foarte buna dar asta credeam eu despre ea. Nu stiam ca se ocupa cu fashion police”, a declarat solista la WOWbiz.

Scrie un comentariu