Stiri externe

Iubitul Rihannei are avere de 1,5 miliarde de dolari. Iata din ce!

Scris de Ana Kozma

Deja din 2017, Rihanna se iubeste cu Hassan Jameel, un tanar arab extrem de bogat. Iata din ce a castigat familia acestuia mai bine de 1.5 miliarde de dolari!

Iubitul Rihannei are avere de 1,5 miliarde de dolari. Iata din ce!

De aproximativ 2 ani incoace, Rihanna are o relatie cu tanarul Hassan Jameel, relatie pe care face tot posibilul sa o tina cat mai departe de ochii curiosilor.

In ciuda numeroaselor zvonuri de despartire aparute in presa, cei doi par sa se inteleaga de minune. Au calatorit impreuna in jurul lumii, iar zilele trecute au fost surprinsi la un meci al echipei de baschet Lakers.

Rihanna s-a despartit de miliardarul arab

Familia lui Hassan Jameel detine Abdul Latif Jameel, o reprezentanta Toyota Motors in Arabia Saudita si alte tari din Orientul Mijlociu.

Iubitul Rihannei este in prezent presedintele Community Jameel Saudi Arabia, organizatie focusata pe dezvoltarea sociala, culturala, educationala si economica a persoanelor si comunitatilor din Orientul Mijlociu.

Familia Jameel este clasata pe locul 12 in topul celor mai bogate familii arabe, avand o avere de 1.5 miliarde de dolari. De asemenea, sponsorizeaza Liga de Fotbal Arabia Saudita, cunoscuta sub denumirea de Liga Jameel.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Can a #saudi #billionaires handle @badgalriri? #rihannafenty #rihannaboyfriend #princehassanjameel 💰💰💰💰

O postare distribuită de Lorna Asabre (@lornaasabre) pe

Scrie un comentariu