Stiri externe

Iubitul milionar, spectator la cazatura lui Mariah Carey. Nu i-a dat niciun ajutor!

Scris de Administrator

Iubitul milionar al lui Mariah Carey, James Packer, a asistat ca un simplu spectator atunci cand diva s-a impiedicat si s-a prabusit fix in fata lui. Nici gand sa-i intinda o mana de ajutor! Iata ce s-a intamplat mai exact!

mariah-carey-cazatura1

Iubitul milionar, spectator la cazatura lui Mariah Carey! James Packer, omul de afaceri cu care Mariah se iubeste deja de ceva vreme, parea indragostit peste masura de ea si abia daca-si mai putea lua mainile de pe formele voluptoase ale divei. Si totusi, nici macar nu s-a sinchisit sa ii intinda o mana de ajutor atunci cand Mariah Carey s-a impiedicat si s-a prabusit fix in fata lui!

mariah-carey-cazatura2

Aflata pe yacht-ul iubitului milionar, in Formentera (Spania), ieri Mariah Carey s-a impiedicat in tocurile imense si a tras o cazatura de toata frumusetea, exact in fata omului de afaceri.

mariah-carey-cazatura3

Si daca intr-o astfel de situatie majoritatea barbatilor s-ar fi grabit sa-si ajute iubita aflata la ananghie, nu a fost si cazul lui James Packer, care a asistat impasibil la cazatura vedetei.

mariah-carey-cazatura4

Totusi, Mariah Carey nu a fost lasata sa cada chiar in cap, ci a fost ajutata de unul dintre angajatii iubitului ei.

mariah-carey-cazatura5

Mariah se straduieste sa fie cat mai sexy pentru barbatul cu milioane de dolari in conturi care i-a cucerit inima. Diva poarta costume de baie intregi, cu decolteu adanc, fustite in culori de vara si neaparat tocuri inalte.

mariah-carey-iubit-milionar

James Packer a fost casatorit si are trei copii cu fosta sotie, Erika. In anii precedenti, miliardarul a avut, se pare, o relatie cu modelul Miranda Kerr.

Mariah Carey a fost casatorita cu artistul Nick Canon, cu care are doi gemeni, in varsta de 3 ani.

mariah-carey-iubit-milionar1

Scrie un comentariu