Stiri Interne

Iubita lui Adrian Sarbu si-a lansat film! Iata ce vedete au fost la avanpremiera!

Scris de Alexandru Manea

Cristina Iacob, noua iubita a lui Adrian Sarbu, fostul patron al Pro TV, a regizat filmul „Poveste de Dragoste”. La avanpremiera care a avut loc aseara au participat mai multe vedete din showbiz.

adrian-sarbu-iubita-cristina-iacob

Cristina Iacob, noua iubita a lui Adrian Sarbu, fostul patron de la Pro TV, a regizat filmul „Poveste de Dragoste”, ce a avut avanpremiera aseara.

Cristina Iacob

La eveniment au luat parte mai multe vedete din showbiz, printre care si Antonia, Alex Velea, Razvan Fodor, alaturi de sotia lui, Irina, What’s Up si iubita lui, Virgil Iantu, Gina Pistol. Bineinteles, Adrian Sarbu a fost si el prezent la avanpremiera pentru a o sustine.

Filmul „Poveste de dragoste” a fost filmat in Transilvania si prezinta idila a doi tineri artisti, transpusa in perioada feerica a sarbatorilor de iarna.

what_s_up_si_iubita virgil_iantu razvan_fodor_si_irina gina_pistol alex_velea_si_antonia (1)

Foto: Gheorghe Chelu pentru Click

Cine este Cristina Iacob

Cristina Iacob are 26 de ani, s-a nascut in Galati si a fost reporter la Prima TV si studenta la UNATC la clasa regizorului Ioan Carmazan. A regizat pana acum inclusiv „Selfie”, filmul care s-a bucurat de mare succes.
Despre idila cu Adrian Sarbu, Ioan Carmazan a declarat, conform ziarulring.ro: „E prietena lui de vreo trei ani. O fata serioasa si talentata. Ca arata si bine, e problema ei”.

Scrie un comentariu