News

Iata pe cine iubeste frumoasa Scarlett Johansson!

Scris de Administrator

La doar cateva saptamani dupa despartirea de Nate Naylor, Scarlett Johansson pare sa iubeasca din nou… Conform MailOnline, frumoasa actrita este in al noualea cer de cand il are alaturi pe francezul Romain Durlac!

Scarlett Johansson a facut tot posibilul sa tina deoarte de ochii presei relatia pe care o are cu Romain Durlac.

Se zvoneste ca cei doi s-ar fi cunoscut prin intermediul unui prieten comun si ca de atunci sunt nedespartiti! Ar fi petrecut multe nopti „nebune” prin cluburile din Paris si New York,

Luna trecuta, Scarlet si iubitul sau au fost surprinsi luand pranzul impreuna la „La Esquina”, un restaurant de fite din Soho. Actrita insa a fugit atunci cand a observat ca este fotografiata.

Saptamana trecuta, tabloidele de peste ocean au surprins-o din nou pe actrita in tandreturi cu „un barbat brunet care vorbea din cand in cand in franceza”.

 

„Pareau foarte indragostiti. S-au tinut de mana pe sub masa toata seara. Apoi, cand au iesit afara sa fumeze, au stat nedezlipiti”, a declarat un martor ocular.

Romain Durlac este fostul redactor-sef al revistei „Clark”, publicatie specializata in arta frantuzeasca underground. In prezent, el este managerul unei agentii de publicitate.

Atat Scarlett Johansson cat si presupusul sau iubit sunt prieteni apropiati ai artistului francez Fuzi, cel care la inceputul lui noiembrie i-a facut actritei un tatuaj.

Scrie un comentariu