Stiri Interne

A filmat in Israel! Oana Zavoranu, 500.000 de euro ca sa aiba propriul film!

Scris de Alexandru Manea

Satula sa mai astepte sa fie chemata la castinguri sau direct distrubuita in filme sau productii TV, Oana Zavoranu investeste o jumatate de milion de euro intr-un film de lung metraj pentru care este si producator si actrita in rol principal. Primele cadre au fost filmate in Israel.

oana-zavoranu-israel

Oana Zavoranu a decis sa treaca la carma propriului destin si sa nu mai astept dupa televiziuni sau case de productie sa fie ofertata, chemata la casting sau distribuita in filme sau productii TV.

Prin urmare, a scos din conturi o jumatate de milion de euro pe care este dispusa sa ii investeasca in primul ei film de lung metraj, productie proprie.

oana-zavoranu-mama-1

Bruneta a inceput sa filmeze in Israel, cu ocazia deplasarii pe care a avut-o luna trecuta, si este de asteptat ca produsul final sa fie lansat anul viitor.

„Filmarile le incepe intens saptamana viitoare. Ea a fost in Israel sa ia cadre si pentru film. Ea isi propune sa se filmeze si acolo, depinde si de echipa ei. Are un regizor cu care lucreaza. Oana este protagonista filmului, e si normal, ea il produce. Va fi un film foarte bun!”, a declarat o prietena de-a ei pentru Cancan.ro.

Scrie un comentariu