Stiri Interne

Irinel isi pierde fetita daca o duce in America?

Scris de Alexandru Manea

Irinel Columbeanu refuza sa isi duca fetita in vizita la mama ei in America de teama ca ar putea-o pierde. Omul de afaceri spune ca micuta de sapte ani ar putea fi luata printr-o cerere „echivalenta cu ordonanta prezidentiala de la noi”.

irinel-colubeanu-irina-america

Irina, fiica fostilor soti Columbeanu, nu a ajuns pana cum deloc in America, in vizita la mama ei. Tatal sau, Irinel, evita sa faca aceasta excursie, desi financiar si-ar permite acest lucru, intrucat ii este teama ca micuta ar putea fi retinuta de mama ei pe baza unor miscari legale fulger, diferite de sistemul judiciar de la noi.

monica-gabor-irina-mare-3-480x480

„Stiu insa la ce risc m-as expune si chiar nu vreau sa se ajunga la asa ceva. Nu mi-e teama de calugarii shaolin (n.r. – o referire ironica la milionarul chinez «Mr. Pink», iubitul Monicai). Doar ca, odata ce eu si Irina ne-am afla in America, Monica ar putea face o cerere echivalenta cu ordonanta presedentiala de la noi, in care sa inventeze orice, asupra careia un judecator din comitat se pronunta imediat”, a marturisit el pentru Libertatea.

Prin urmare, omul de afaceri prefera ca fetita lui sa isi vada mama doar cand aceasta vine in Romania, destul de rar totusi.

Scrie un comentariu