Stiri Interne

A revenit la sentimente mai bune! Irinel Columbeanu vrea la intalnire cu fosta sotie!

Scris de Administrator

Desi a trecut multa vreme de la divortul lor, unul deloc lipsit de scandal, iata ca Irinel Columbeanu pare sa fi revenit la sentimente mai bune fata de sotia lui, Monica Gabor si, de dragul fetitei pe care o au impreuna, si-ar dori sa petreaca mai mult timp impreuna.

irinel_monica_columbeanu-scandal-copil

Divortul dintre Irinel Columbeanu si Monica Gabor nu a fost unul tocmai amiabil, fiind de notorietate lupta apriga pe care cei doi au dus-o pentru custodia fetitei lor. Totul s-a petrecut in vazul lumii, iar episodul in care Monica a intrat cu executorul judecatoresc in vila de la Izvorani luand-si pe sus fetita de acolo a fost intens mediatizat. Pana la urma, cea care a ales sa renunte la aceasta lupta a fost tot Monica Gabor, aceasta construindu-si o noua viata in Statele Unite alaturi de actualul ei iubit, Mr. Pink.

Din pacate insa, momentele pe care micuta Irina le petrece acum alaturi de mama ei sunt extrem de rare, gurile rele spunand chiar ca Monica nu si-ar mai fi cautat fiica din luna august, atunci cand a punctat ultima vizita in Romania.

Se pare ca Irinel Columbeanu a revenit acum la sentimente mai bune fata de fosta lui sotie si a declarat ca, de dragul Irinucai, si-ar dori sa poata iesi mai des in oras impreuna cu fiica lui si Monica.

„Irina cred ca si-ar dori sa fie din nou cu parintii ei. Pentru mine asta nu ar fi o problema, dar pentru Monica e. Stiu ca are si un iubit, dar as vrea sa iesim impreuna la un restaurant mai des”, a declarat omul de afaceri in cadrul emisiunii Agentul VIP de la Antena Stars.

Scrie un comentariu