News

Irinel Columbeanu, mari probleme financiare: la un pas sa piarda vila de la Izvorani?

Scris de Alexandru Manea

Criza economica i-a creat mari probleme lui Irinel Columbeanu. Pentru ca are o datorie de 7 milioane de euro, bani investiti in afacerea cu ciment de constructie, Columbeanu este la un pas sa isi vada bunurile de la Izvorani sub sechestru.

Irinel Columbeanu este la un pas sa piarda o mare parte din bunurile castigate in ultimele doua decenii. Asta deoarece banca la care a imprumutat 7 milioane de euro a emis ordin de executare silita, dupa ce omul de afaceri a dovedit ca nu isi poate achita ratele lunare.

Conform nefiltrat.ro, Irinel Columbeanu a imprumutat 7 milioane de euro pe care i-a investit in afacerea cu ciment de constructii, o fabrica la Targu Carbunesti, judetul Olt.

A girat atunci cu bunurile unei alte firme de-ale sale, Techno Konsult Romania, mai exact cu trei etaje dintr-un bloc din Piata Victoriei.

Din pacate, s-a instalat criza economica, astfel ca afacerea lui a suferit mari pierderi, domeniul constructiilor fiind cel mai lovit.

Creditul a trebuit insa platit prin rate lunare, astfel ca s-a strans pana in prezent, se pare, o datorie de 7 milioane de euro.

Banca a cerut executarea silita, mai exact, ca bunurile girate, apartamentele din blocul de la Victoriei, sa fie scoase la licitatie.

Saptamana viitoare va fi scoasa la licitatie si fabrica de ciment, reprezentantii bancii sperand ca din vanzari sa recupereze datoria.

Conform nefiltrat.ro, se pare ca initiativa nu se va opri aici. In cazul in care nu se vor obtine banii doriti, se va trece la sechestrul vilei de la Izvorani, acolo unde Irinel locuieste alaturi de tatal sau si de fiica lui, Irina.

Scrie un comentariu