Stiri Interne

Irinel Columbeanu a aparut la Asia Express din cauza problemelor financiare?

Scris de Ana Kozma

Toata lumea a ramas surprinsa cand, duminica seara, Irinel Columbeanu a aparut pe post de invitat special la Asia Express. Gurile rele spun ca omul de afaceri a acceptat provocarea din cauza faptului ca ar avea grave probleme financiare.

Irinel Columbeanu a aparut la Asia Express din cauza problemelor financiare?

Duminica seara, Irinel Columbeanu a intrat in competitia Asia Express. Asta in calitate de invitat special. Omul de afaceri s-a alaturat, pret de un episod, echipei formate din Alex Abagiu si Radu.

Irinel Columbeanu a fost prezentat drept o pedeapsa pentru Alex Abagiu si colegul sau, Radu. De ce? Pentru ca un om in plus in aceasta cursa contra cronometru poate fi cu adevarat un impediment.

Dupa cum scrie presa autohtona, adevaratul motiv pentru care Columbeanu ar fi acceptat sa participe la Asia Express ar fi problemele financiare. Conform cancan.ro, s-ar parea ca suma primita de acesta pentru un singur episod s-ar ridica undeva la 20.000 de euro.

Click.ro scria zilele trecute ca Irinel Columbeanu ar fi ajuns la sapa de lemn. Ca ar fi renuntat la lux, masini scumpe si chiar la vila de la Izvorani. In prezent, omul de afaceri ar locui cu chirie, in complexul Cosmpolis de langa Bucuresti. S-ar plimba cu masini la mana a doua si ar face economii pe cat posibil.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Fericirea mea. Autor: Irina Columbeanu❤️27.05.2017- @irina_unicorns @irina_slime_columbeanu #itsmybirthday

O postare distribuită de Irinel Adrian Columbeanu (@irineladriancolumbeanu) pe

Cu totii ne aducem aminte cum Irinel Columbeanu era candva cel mai extravagant milionar roman. Nu facea niciodata rabat de la lux si nicio cheltuiala parea sa nu fie prea mare pentru el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Irinel Adrian Columbeanu (@irineladriancolumbeanu) pe

S-ar parea ca acum lucrurile nu mai sunt insa chiar atat de roz. Chiar si motivul pentru care Irinel a lasat-o pe fiica lui, Irina, sa plece in America la Monica Gabor, ar fi tot legat de bani. Conform presei, omul de afaceri nu si-ar mai fi permis sa ii plateasca Irinei scoala privata. Astfel ca s-a gandit ca mutarea in State ar fi cel mai bun lucru pentru fiica sa.

Irinel Columbeanu are o iubita mai tanara cu 39 de ani! Este studenta la Contabilitate!

Scrie un comentariu