Stiri Interne

Irina Schrotter, acuzata de spalare de bani! Cum raspunde creatoarea de moda

Scris de Administrator

Irina Schrotter si sotul ei au fost astazi chemati la sediul DIICOT pentru a fi audiati in cadrul unui dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Iata cum raspunde celebra creatoare de moda acuzatiilor care i se aduc!

irina-schrotter

Celebra creatoare de moda Irina Schrotter a fost chemata la sediul DIICOT, impreuna cu sotul ei, sa dea declaratii intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Aceasta spune insa ca nu stie despre ce este vorba si ca acuzatiile i se par complet deplasate, intrucat isi plateste intotdeauna taxele, si pune totul pe seama campaniei electorale.

„Mie mi se pare pur si simplu iesit din context. Stiu ca suntem cu toate taxele la zi, am platit intotdeauna impozite, toti banii nostri sunt cu taxe platite. Pentru mine, e o surpriză neplacuta, nu ma asteptam, sincer vorbind, ca aceasta campanie electorala sa aduca asemenea atitutini ale unor persoane care fac reclamatii, pe care nu le cunoastem, apar de nicaieri si pun oamenii pe zdruncin. Suntem cetateni corecti care respectam legea, am fost chemati de un procuror care se ocupa de un caz, raspundem la intrebari si vom vedea despre ce este vorba”, a declarat Irina Schrotter, conform Mediafax.

Scrie un comentariu