Stiri Interne Video

Irina Rimes se recăsătorește. Cum arată fostul și viitorul soț!

Scris de Ana Kozma

Irina Rimes este pregătită să-și refacă viața alături de David Golcher, artistul francez cu care se iubește încă de anul trecut. La aproximativ 4 ani după divorțul de Andi Bănică, artista își dorește să se căsătorească și să devină mamă.

Irina Rimes se recăsătorește. Cum arată fostul și viitorul soț!

Irina Rimes este fericită din cale afară și spune că și-a găsit marea dragoste. Este vorba despre tânărul artist francez David Golcher. Recent, în podcastul lui Cătălin Măruță, Irina a povestit că se simte pregătită de căsătorie și își dorește să devină mamă în următorii ani.

În perioada pandemiei, Irina Rimes a locuit alături de iubitul ei în Franța. L-a adus însă acum în România și Republica Moldova pentru a-i cunoaște familia și prietenii.

„L am întâlnit pe David într-o sesiune. Mă văd mamă în curând. Aș vrea să fac nunta în România, să fie o nuntă cu tradiții. Mama e topită după David, am fost cu el în România și l-am prezentat părinților. A strâns și a spălat toate vasele de la masă când a fost la noi. Mama a fost atât de încântată de el, încât mi-a zis să nu îl pierd. Mi-am întâlnit și eu socrii. Tata socru e un om tare interesant. Vorbesc în franceză cu ei, mi-am luat profesor de franceză în pandemie. Și David învață româna tot cu profesorul meu”, a povestit Irina Rimes.

Aceasta nu ar fi prima căsătorie pentru Irina Rimes. Pe când avea doar 22 de ani, artista i-a jurat iubire veșnică lui Andi Bănică. Divorțul a venit însă, iar presa a speculat că motivul ar fi fost infidelitatea bărbatului. Irina neagă acest lucru și spune că despărțirea s-a produs pe cale amiabilă.

„Am fost cu Andi patru ani și un an căsătorită. Nu a fost nimic adevărat din ce s-a spus despre noi la divorț. Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Erau lucruri inventate nu știu de cine. Ne-am despărțit normal, prieteni, fără scandal, pur și simplu, ne schimbasem. Se dusese relația, iubirea aia”, a declarat Irina Rimes.

Se mărită Irina Rimes cu iubitul francez?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Irina Rimes (@irinarimes)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andi Banica (@andibanica)

Scrie un comentariu