Uncategorized

Irina Popa recunoaste idila cu basistul trupei Holograf

Scris de Alexandru Manea

Irina Popa confirma relatia cu Mugurel Vrabete, membrul trupei Holograf, dupa ce au fost surprinsi de mai multe ori impreuna. Cei doi s-au cunoscut in urma cu un an si, de atunci, sunt impreuna. Se pare insa ca artistul inca este casatorit.

22-23-vdasdasdedete-1_0

Irina Popa confirma relatia cu Mugurel Vrabete, membrul trupei Holograf, dupa ce au fost surprinsi de mai multe ori impreuna. Cei doi s-au cunoscut in urma cu un an si, de atunci, sunt impreuna. Se pare insa ca artistul inca este casatorit… cel putin in acte. Desi exista o diferenta de 32 de ani intre ei, cei doi artisti formeaza acum un cuplu si au decis sa nu se mai ascunda.

22-23-vedesdsaaste-facs_0

Mugurel Vrabete a fost pozat de fotoreporterii Click in mai multe ipostaze cu Irina Popa, colega lui de scena. In prima faza, cei doi au negat vehement relatia, spunand ca repeta piese zi si noapte intr-un apartament din Berceni, cei doi fiind colegi in trupa „The Sinners”. Insa, in fata fotografiilor, cei doi nu au avut de ales si au recunoscut relatia: „Da, ne iubim de un an şi locuim împreună. Muzica ne-a unit şi avem o relaţie frumoasă. Toţi cunoscuţii noştri ştiu că suntem împreună şi nu are rost să ascundem acest lucru”, a mărturisit solista pentru Click.

13-vedetexzz-7_0

Mai mult decat atat, Irina Popa sustine ca noul ei iubit este un om liber. In acte, acesta inca este casatorit, dar ar fi parasit caminul conjugal de mai multa vreme. Membrul Holograf a mai fost casatorit de inca doua ori, fiind acum la un pas de al treilea divort. Artistul are trei copii, doua fete si un baiat, apropiati de varsta noii iubite.

 

 

Scrie un comentariu