News

O cantareata din Romania se invarte in cercurile lui Vladimir Putin?

Scris de Alexandru Manea

Va mai amintiti de Irina Nicolae, fostul lider al trupei A.S.I.A.? Bruneta este de multi ani iubita omului de afaceri Marius Vizer, presedintele Federatiei Internationale de Judo. Acesta sustine ca este foarte bun prieten al lui Vladimir Putin, presedintele Rusiei.

Irina Nicolae a disparut de ceva timp din lumina reflectoarelor, insa duce o viata fara griji alaturi de iubitul ei, un instarit om de afaceri.

Marius Vizer, presedintele Federatiei Internationale de Judo, sustine ca este prieten apropiat al lui Vladimir Putin, presedintele Rusiei, unul din cei mai puternici oameni din lume.

Iubitul Irinei Nicolae il descrie pe Putin drept „o personalitate din toate punctele de vedere si in toate domeniile in care se implica, un model de leadership politic”, dupa cum a declarat pentru Libertatea.

Vizer declara ca a ajuns chiar sa pescuiasca alaturi de Putin. „Am vizitat Rusia in lung si in lat, insa am fost doar la pescuit, deoarece nu sunt pasionat de vanatoare”.

Irina si Marius sunt impreuna de mai bine de sapte ani. Anul trecut s-a speculat ca solista ar fi insarcinata. Zvonurile au fost insa infirmate de aceasta, ea spunand insa ca este ca si casatorita cu omul de afaceri.

Scrie un comentariu