Stiri Interne

Coronavirusul atacă și muzica populară. Irina Loghin, internată cu COVID-19

Scris de Ana Kozma

După alte vedete autohtone diagnosticate cu COVID-19, iată că Irina Loghin este prima artistă de muzică populară testată pozitiv cu coronavirus. Este în prezent internată la Institutul Matei Balș din București.

Coronavirusul atacă și muzica populară. Irina Loghin, internată cu COVID-19

Irina Loghin și-a făcut de mai multe ori testul pentru COVID-19 în ultima vreme, din proprie inițiativă. Asta fără să aibă vreun simptom. Din păcate însă, ultimul a ieșit pozitiv. A hotărât să îl repete, dar rezultatul a fost același: pozitiv.

Așa se face că Irina Loghin s-a internat la Institutul Matei Balș din București. După cum ea însăși povestește, este încă asimptomatică. Tot la Matei Balș sunt internați soțul și fiul celebrei artiste de muzică populară. Ambii diagonsticați cu COVID-19.

„Dragii mei,

După cum probabil ați aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să vă asigur pe toți că sunt bine. Nu am avut și nu am absolut niciun simptom. Radiografia pulmonară și toate analizele de sânge au ieșit în regulă. Mi-am făcut testul din proprie inițiativă, fiind a treia oară când îl fac, la distanță de o lună. Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul să fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubește și m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli”, a scris ea pe pagina sa oficială de Facebook.

Dragii mei,
După cum probabil ați aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să vă asigur pe toți că…

Publicată de Irina Loghin Oficial pe Duminică, 30 august 2020

Ce operatii estetice si-a facut Irina Loghin

Scrie un comentariu