Stiri Interne

Ionut Iftimoaie face azi botez! Iata cum va fi la eveniment!

Scris de Alexandru Manea

Ionut Iftimoaie isi boteaza azi fetita. Ioana va fi crestinata la Bacau, iar, dupa slujba religioasa, va avea loc o petrecere la care vor participa si persoane cunoscute din showbiz.

ionut-iftimoaie-botez

Ionut Iftimoaie face azi botez

Ionut Iftimoaie organizeaza azi botezul fetitei sale, Ioana. Luptatorul de K1 a ales ca micuta sa fie crestinata la Bacau. Dupa slujba religioasa de la Biserica ”Sfantul Spiridon” din Comanesti, cei peste 200 de invitati vor petrece la un restaurant cu terasa.

„Voi avea alaturi de mine prieteni dragi, nu vor lipsi colegii mei de la «Ferma Vedetelor», Stefan Stan, dar mai ales solista de muzica populara Mioara Velicu, care va si canta. Va mai canta si trupa Fellings din Bacau, care a sustinut concerte si la celelalte botezuri ale copiilor mei”, a declarat Iftimoaie pentru Click.

ionut-iftimoaie-fetita

Printre invitati se vor regasi si Pepe, Andrei Duban, Liviu Varciu, Cornel Palade, Annes, Cosmin Selesi, antrenorul Gheorghe Multescu, luptatorul K1 Alin Panaite si Benjamin Adegbuyi si Edward Eremia.

Invitatii vor fi cazati, timp de o noapte, la doua hoteluri de patru stele din oras, pentru ca, dupa petrecere, sa se poata odihni si sa nu porneasca la drum spre Bucuresti.

Meniul va fi in stil mediteranean, iar de baut, invitatii vor bea vin romanesc, Sovignon Blanc de Tohani, dar si palinca pura, romaneasca.

Scrie un comentariu