ADPM Coffee Break

Caras Ionut, romanul care uimeste lumea cu fotografiile sale suprarealiste!

Scris de Administrator

Romanii exceleaza in diferite domenii, si, gratie talentului de care dau dovada, reusesc sa poarte cu mandrie numele tarii noastre, facandu-se remarcati chiar si peste hotare. Un exemplu de astfel de roman talentat este si Ionut Caras, fotograf si artist digital, care a uimit lumea intreaga prin fotografiile sale suprarealiste!

caras-ionut-fotografii-suprarealiste10

Caras Ionut, artist digital si fotograf roman, a reusit sa realizeze o serie de incredibile fotografii suprarealiste, desprinse parca din lumea fascinanta a viselor.

caras-ionut-fotografii-suprarealiste1 caras-ionut-fotografii-suprarealiste caras-ionut-fotografii-suprarealiste2

Naturaletea imaginilor, culorile soft si efectele atmosferice difuze ajuta privitorul sa se transpuna intr-o lume ireala, cea a viselor.

caras-ionut-fotografii-suprarealiste3 caras-ionut-fotografii-suprarealiste4 caras-ionut-fotografii-suprarealiste5 caras-ionut-fotografii-suprarealiste6

Romanul Ionut Caras s-a facut remarcat chiar si peste hotare, gratie site-ului sau complex, pe care nu doar ca isi expune lucrarile, dar ofera si o multime de tutoriale de folosire a Photoshop-ului, cu scopul crearii unor imagini asemanatoare cu cele care-i poarta semnatura.

caras-ionut-fotografii-suprarealiste7 caras-ionut-fotografii-suprarealiste8 caras-ionut-fotografii-suprarealiste9 caras-ionut-fotografii-suprarealiste11 caras-ionut-fotografii-suprarealiste12 caras-ionut-fotografii-suprarealiste13 caras-ionut-fotografii-suprarealiste15 caras-ionut-fotografii-suprarealiste14 caras-ionut-fotografii-suprarealiste16 caras-ionut-fotografii-suprarealiste17 caras-ionut-fotografii-suprarealiste18 caras-ionut-fotografii-suprarealiste19

Scrie un comentariu