Stiri Interne

Ion Dichiseanu si-a dorit sa fie Michael Jackson

Scris de Alexandru Manea

Ion Dichiseanu marturiseste ca, desi a interpretat multe roluri importante in cariera lui de 55 de ani, si-ar fi dorit sa il joace pe Michael Jackson. Iata explicatia lui.

ion-dichiseanu-michael-jackson

Ion Dichiseanu se poate lauda cu o cariera actoriceasca de peste 55 de ani in care a interpretat roluri diverse atat pe scena de teatru, cat si in filme.

Actorul marturiseste ca si-ar fi dorit sa il interpreteze pe regretatul superstar Michael Jackson, insa nu a reusit sa faca acest lucru, atat pentru ca nu i s-a oferit un astfel de proiect, cat si pentru ca nu este atat de talentat ca sa poata canta si dansa ca marele artist.

„Eu am fost un rasfatat al ecranului sau al scenei. Am jucat toate rolurile pe care mi le-am dorit, nu am de ce sa ma plang. Eu am un principiu: un actor talentat trebuie sa joace si rai, si buni, si isteti, si prosti.

Trebuie sa se descurce in orice rol. Eu nu am jucat, eu am dat viata. Daca ma intrebati ce mi-ar fi placut insa si nu am putut, va spun ca mi-ar fi placut sa fiu Michael Jackson, sa pot dansa ca el, dar nu am avut aceasta disponibilitate, acest talent”, a declarat Ion Dichiseanu pentru Cancan.ro.

Scrie un comentariu