News

Ioana Tufaru s-a lasat degeaba batjocorita la TV! Va fi evacuata din apartament!

Scris de Alexandru Manea

Ioana Tufaru a fost evacuata din apartamentul in care locuia, avand datorii imense pe care nu le-a putut acoperi nici cu banii primiti de la televiziuni. Fiica Andei Calugareanu s-a lasat astfel batjocorita degeaba in fata telespectatorilor.

ioana-tufaru-momente-acces-direct1

Ioana Tufaru a acceptat sa fie protagonista unor scenarii degradante la televizor, sa se dezbrace sau sa fie curatata in urechi in direct primind de fiecare data bani pentru „prestatia” ei.

Scopul era sa ajunga sa achite cumva datoriile imense acumulate la intretinere. Fiica Andei Calugareanu a locuit pana acum intr-un apartament de doua camere din zona Obor, mostenire de la bunicii ei, insa din lipsa unui venit sigur a ajuns sa aiba datorii de 33.000 de lei la intetinere.

Banii primiti de la televiziuni nu au acoperit nici pe departe datoria, astfel ca in prezent apartamentul a fost scos fortat la licitatie.

Conform Libertatea, pretul de pornire este de 33.659 de euro. In cazul in care se va gasi un cumparator, Ioana nu va primit toti banii, ea nefiind singura proprietara.

In plus, din banii primiti, o mare parte se va duce spre achitarea datoriilor la intretinere, astfel ca in curand fiica Andei Calugareanu va ajunge cel  mai probabil pe drumuri.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu