Carusel Stiri Interne

Noi schimbari in ograda „iComedy”

Scris de Administrator

Cu toate ca s-a zvonit in ultima perioada ca ar fi fost cooptata in echipa emisiunii „iComedy”, Ioana Blaj neaga informatiile si spune ca atentia ei este indreptata catre alte proiecte in perioada aceasta.

ioana-blaj-bendeac-mugur-mihaescu

Dupa eliminarea lui Mihai Bendeac, Antena 1 inca este in cautarea formulei perfecte pentru a continua show-ul iComedy. Daca pana acum se stie sigur ca Mikey Hash ramane la carma emisiunii, speculatiile pe seama celorlalte personaje care vor face parte din distributia show-ului cu contenesc sa apara.

Cel mai recent zvon o are ca protagonista pe Ioana Blaj, actuala iubita a lui Ducu Ion. Se pare ca Mikey Hash ar fi acela care a dezvaluit ca Ioana va fi una dintre cele doua actrite ce vor juca in cadrul emisiunii rol de „politiste in ale gramaticii”.

Ioana a tinut insa sa infirme aceste zvonuri, printr-un mesaj publicat pe pagina ei de Facebook. Ea a tinut sa mentioneze ca nu va face parte din echipa „iComedy” si ca nu a semnat absolut niciun contract in acest sens. Mai mult decat atat, a precizat ca toata atentia ei este momentan canalizata pe cu totul alte proiecte.

„ Nu voi face parte din emisiunea Icomedy si nu am semnat nici un contract in acest sens. Imi pare rau ca ajung la voi informatii neverificate de catre jurnalisti, imi pare rau pentru cei care se bucurau pentru mine ca ma vor vedea din nou pe micile ecrane”, a scris Ioana Blaj pe reteaua de socializare.

Momentan, emisiunea este prezentata de Mickey Hash, insa se zvoneste ca Mugur Mihaescu, fostul lider al trupei „Vacanta Mare” ar fi primit propunerea de a-l inlocui pe Bendeac.

Scrie un comentariu