ADPM Coffee Break

Interviu „fulger” cu Ellie White: „Mie chiar mi-a placut la scoala.”

Scris de Iancu Iulia

Ellie White este iubita de toata Romania, vocea ei este inconfundabila si ne bucuram de fiecare data cand ii auzim piesele. Are o familie fericita si se simte adorata de Doru si copiii ei, iar muzica ii completeaza viata. Spune ca nu prea este fan gatit, pizza este mancarea sa preferata si se declara o persoana introvertita. Haideti sa aflam mai multe despre Ellie White.

Mood of the day… 😏 What are you all doing..?

A post shared by Ellie White (@elliewhitemusic) on

   1.       Ce gatesti cel mai bine?

Ellie White: Eu nu prea sunt fan gatit.. o fac mai mult de nevoie, pentru copii. Probabil si din cauza asta m-am axat mai mult pe ciorbe, supe, tocanite, mancaruri mai „de casa”, pentru pitici.

  1.   Te uiti la Netflix? Care este serialul tau preferat?

Ellie White: Am descoperit de ceva timp Netfilx-ul. Am cateva seriale la care m-am uitat pana la final, cum ar fi „The Affair” sau „Billionairs”, dar ne uitam si cu copiii la filme lungi de animatie.. preferatul lor este „Hotel Transilvania”.

  1.   Ce rol dintr-un serial celebru ti-ai fi dorit sa interpretezi?

Ellie White: Sincera sa fiu, nu m-am dus niciodata cu gandul atat de departe. Sunt mai cu picioarele pe pamant si imi doresc sa fac ce stiu eu mai bine – sa cant. Daca ajung cu asta si peste ocean, sa fie primit!

  1.   Ce faci cand esti prinsa in trafic?

Ellie White: Se intampla des treaba asta. Daca sunt singura in masina, imi verific paginile de Facebook si de Instagram, iar daca ma prinde aglomeratia cu copiii in masina, ascultam muzica de pe Youtube.

  1.   Ai avut vreo vacanta ratata? Ce s-a intamplat?

Ellie White: Am avut experienta neplacuta de a incepe o vacanta altfel… Acum vreo 9 ani, aveam bilete de avion luate de pe 1 ianuarie pana pe 10, parca. Trebuia sa plecam in Italia, de acolo in Franta si inapoi acasa. Doar ca, din oboseala si agitatie, D. s-a uitat la data de 1 ianuarie la ora de aterizare a avionului in Italia, nu la ora de plecare… Asa am ajuns noi, doua garoafe la aeroport fix cand decola avionul… Am schimbat data plecarii pentru a doua zi, numai ca, supriza mare, a doua zi (adica pe 2 ianuarie), ne-au napadit niste geruri de toata frumusetea. Zborul nostru a fost incet incet amanat, pana cand l-au anulat. Fiind in zona libera din aeroport, puteam doar sa plecam si sa pupam vacanta „pa pa” dar, avand baiat descurcaret, a facut el cumva sa cumparam bilete pentru primul avion care decola. Uite asa am ajuns noi fara sa vrem si sa cunoastem, seara la 8 in Beauvais-Paris. Ne-am reorganizat intreaga vacanta si pana la urma a fost ok, dar inceputul a fost groaznic.. (rade).

  1.   Ai avut o porecla in copilarie?

Ellie White: M-am nascut cu o pata pe ochiul drept, iar colegele din liceu au fost super dragute si m-au poreclit „Dalmi”, de la dalmatian. Ehh… si eu va iubesc, fetelor…

  1.   Ce minciuna ai spus in copilarie ca sa te invoiesti de la scoala?

Ellie White: Nu prea era nevoie sa spun minciuni in copilarie fiindca mergeam pe la foarte multe festivaluri si aveam scuza perfecta ca sa lipsesc de la ore. Nu ca as fi vrut neaparat, mie chiar mi-a placut la scoala.

  1.   Pizza sau burger?

Ellie White: Pizza! Nu sunt fan burger, poate doar cel veggie.

  1.   Te-ai muta in alta tara din dragoste?

Ellie White: Acum, poate din dragoste pentru copii. Sa le pot oferi lor un viitor mai bun. In rest, tot ce conteaza am aici, langa mine.

  1.   Ce crezi ca intelege gresit lumea despre tine?

Ellie White: Eu sunt o fire introvertita. Nu imi place sa ma bag in seama fara sa cunosc, stau mai mult in banca mea, si de multe ori lumea a luat asta ca fiind o fita din partea mea. Nu e deloc asa. Eu doar am nevoie de timp ca sa cunosc omul respectiv

.

Party outfit.. #blackandwhite

A post shared by Ellie White (@elliewhitemusic) on

Scrie un comentariu