Interviuri

Exclusiv! Totul despre puterea miraculoasa a bratarilor Rudraksha!

Scris de Sorin Dutoiu

Un cuvant misterios si frumos. Rudraksha. Ce se stie despre el? Nimic. Rudraksha este insa o minune de arbore. Romanii au insa de acum posibilitatea de a afla mai multe despre beneficiile pe care le au fructele Rudraksha, ce se poarta sub forma de bratara, la incheietura mainii, direct de la Cosette, cea care a introdus in Romania terapiile Rudraksha!

rudraskha

Power of Rudraksha by Cozy (www.rudraksha.ro, tel: 0731.001.313) aduce in Romania stiinta ce foloseste particularitatile aranjamentelor Rudraksha si Ratna asupra unei persoane, in directia transformarii sale si a inlesnirii drumului spre succes. Aceasta stiinta capteaza puterea fructelor Rudraksha si a pietrelor semipretioase (pretioase) pentru o exploatare in totalitate a proprietatilor lor.

rudraksha5

Ce inseamna, pentru inceput, bratarile Rudraksha? De unde provin si de ce este bine sa le purtam?

Bucurandu-se de o cinstire milenara, margelele Rudra, slavite ca „lacrimile lui Shiva”, sunt de fapt fructele unui arbore privit cu sacralitate in S-E Asiei. Forta lor, mentionata chiar in scrierile stravechi Puranas și Upanishads, utilizarea lor in cultura Budhista fiind una ancestrala. Pretuite initial pentru rugaciune, asemeni unor matanii, acestea si-au dovedit de-a lungul secolelor capacitatea de a aduce schimbari majore in vietile purtatorilor, imbunatatindu-le atat starea de sanatate, dar si comuniunea cu lumea exterioara.

rudraksha3

Cine le confectioneaza? De unde provin?

In baza invataturilor sacre, ocrotite inca din Antichitate, Rudraksha Ratna Science Therapy a conceput o metodologie unica, in baza careia margelele sunt dispuse in functie de cele 21 de mukhi. Proprietatile lor, salutate nu numai de homeopatie, dar chiar si de catre stiinte medicale, sunt valorificate prin armonii cu pietre semipretioase precum turmalinele, agatele, rubinele, onixul, fiecare fiind recunoscuta prin conductivitatea termica si magnetica, atribute cu un impact direct asupra sanatatii.

rudraksha9

Ce tip de oameni apeleaza la tine pentru astfel de bratari?

Sentimentul de a uni in aceleasi sperante oameni atat de diferiti, din perspectivele mediului de provenienta, statutului socio-profesional, personalitatii si chiar a spiritualitatii, este de nepretuit. Rudraksha mi-a imbogatit viata cu o experienta umana impresionanta, aducand in viata mea povesti pe care nu mi-as fi imaginat vreodata ca le pot intalni. De asemenea, esti binecuvantat cu o alta speranta in omenire, mai ales cand ai trait ani la rand sub dezamagirea ca statutul social si conditia materiala aduc ca revers pragmatismul, chiar cinismul, si, astfel, nu te-ai astepta la receptivitatea si lumina spirituala din partea unor persoane.

rudraskha1

Catalin Botezatu si Cosette, purtand bratarile Rudraksha

Ce preturi au bratarile?

Dintotdeauna am crezut ca miracolele salasluiesc nu in grandoarea unor evenimente, ci in credinta cu care ele sunt privite, si, asadar, primite, in disponibilitatea si puterea de a deschide un suflet spre curatare, indiferent de povara pacatelor. Cred in revelatia unui zambet, in scutul pe care-l inspira o mangaiere, prin ecoul unei vorbe bune! Indraznesc sa consider ca motor al evolutiei speciei umane doar omenia, fiindca fara caldura ei nu ar fi putut straluci nici geniul, nici determinarea si nici puterea de munca. Aceste principii m-au calauzit nu spre a ma arunca in directia unor piese, intr-adevar, deosebit de puternice, dar inacceibile celor care chiar cauta o rezolvare pentru varii cumpene ce le vitregesc viata. Am ales un interval de pret ce porneste de la 60 pana la 350 de lei, bineinteles, cu posibilitatea onorarii unor comenzi speciale de piese rare, pe care doresc – desi facute publice de Centrul Ratna – sa le mentin in discretie, pentru a nu-i inhiba pe cei care si-ar indrepta privirile si inimile spre Rudraksha. Convingand, prin forta lor, inclusiv monarhi sau magnati, fiindca, in fata destinului si a incercarilor sub care el ne intareste, cu totii suntem egali, margele Rudraksha, extrem de rare si de puternice, si-au gasit, in ciuda unui pret de chiar si 50 000 E, stapani ocrotitori, ce le cinstesc cu pretuire si recunostinta.

rudraskha2

Raluca si Denisa de la Bambi poarta Rudraksha

Ce iti povestesc cei care apeleaza la tine pentru acest tip de bratari?

Inca de cand eram in India, pentru a studia in cadrul Centrului Ratna, mi-am promis ca doar eu ma voi ocupa de cei ce-si deschid inimile catre Rudraksha, ascultandu-le framantarile si, dincolo de a le propune bratara potrivita, sa incerc sa le ofer alinarea unui sfat. Preluand personal apeluri de comenzi si lovindu-ma, uneori, in confesiuni pline de lacrimi, de adevarate drame, am ajuns sa cunosc peste 3000 de persoane. Coplesitor este sentimentul in care auzi schimbarea vocilor din vibratia disperarii in cea a pacii, odata ce multi dintre acesti noi prieteni revin pentru a-mi marturisi directia in care vietile lor s-au schimbat. In toti acestia ani am auzit, din nefericire, chiar si cumpene dintre cele mai dureroase, nedreptati generate din invidie si trufie, conflicte de nerezolvat intre frati, sau dintre parinti si copii, deznadejedea negasirii linistii, iar multumirea sufleteasca de a vedea cum in aceste vieti apar solutii, este de nedescris.

rudraskha4

Ce iti povestesc dupa ce le poarta? Cum sustin ei ca li s-a schimbat viata in bine?

Din marturiile marii familii Rudraksha, schimbarile se ivesc inca din primele zile, fie prin ordonarea unui program haotic, permanent marcat de urgente neprevazute, fie printr-o gestionare mai eficienta, fara stres, a timpului si imbunatatirea puterii de concentrare, a randamentului si a odihnei. O astfel de oranduire rareori poate fi privita drept o minune, insa, de-a lungul saptamanilor, cele mai presante probleme isi gasesc o rezolvare.

rudraskha6

Mihaela Borcea poarta bratarile Rudraksha

Care au fost cele mai impresionante povesti pe care le-ai auzit?

Ca mama, bineinteles ca am fost atinsa de durerea parintilor ce plangeau vazand ruptura aparuta intre ei si copiii lor, sau incercand, in zadar, sa impace frati orbiti de goana pentru bani, pentru care familia ajunge sa nu mai aiba vreo relevanta.

Ca femeie, mi-as fi dorit sa insuflu speranta in fericire, in armonia in doi, in maternitate…

Ca om cu respect pentru munca, m-a durut, amintindu-mi clipele de ananghie prin care personal am trecut, incercand sa-mi cladesc un viitor, sa aud cum unor tineri capabili, modesti, determinati nu li se ofera sansa.

Sa fac o ierarhie intre cazuri mi-e imposibil…

rudraskha7

Ai adus recent noi modele de bratari. Ce au acestea special?

M-as bucura daca ele ar starni curiozitatea si ar fi recunoscute, nu doar prin modele, ci prin semificatie si misiune. Terapiile Rudraksha se disting de bratarile spre care, initial, m-am indreptat, pentru a oferi celor dispusi sa-si deschida sufletul si spiritul spre aceasta credinta, si, in acelasi timp, stiinta straveche, o initiere in forta sa tamaduitoare. Nici bratarile, nici, cu atat mai mult, terapiile Rudraksha, nu sunt recomandate de dimensiunea estetica, desi armoniile vindecatoare cu pietre semipretioase, precum turmalinele, agatele, topazul, le confera o anumita eleganta. Energiile pe care le pogoara, aduc o alta ordine, atat a perceptiilor, a trairilor, cat si a influentelor exterioare ce ne afecteaza pacea sufleteasca. Daca bratarile Rudraksha sunt inmanate nu in functie de incantarea vizuala cu care ating privitorul, ci in functie de nelinistile si aspiratiile lui, alegerea terapiilor urmeaza o atentie inca si mai puternica, in urma unei consultatii, ce presupune completarea unui test care urmeaza a fi analizat la Centrul de Terapii Rudraksha Ratna din India. In baza acestei evaluari sunt ulterior trimise terapiile cu cea mai inalta acuratete in remedierea respectivelor incercari fizice, psiho-emotionale sau materiale cu care se confrunta viitorul purtator.

rudraskha8 rudraskha10

Scrie un comentariu