Interviuri Stiri Interne

Exclusiv! Christian Sabbagh: „Sunt jurnalistul care a preferat sa revina la cea mai nobila meserie!”

Scris de Administrator

Emisiunea de investigatii “Sabbagh in actiune” va debuta sambata, 9 ianuarie, de la 21:30, la Kanal D! Din interviul pe care Christian Sabbagh l-a oferit pentru ADPM, aflati totul despre noua sa emisiune, dar si despre cum este el in spatele camerelor de luat vederi!

christian-sabbagh1

La ce trebuie sa se astepte telespectatorii de la emisiunea “Sabbagh in actiune”?

Emisiunea “Sabbagh in actiune” prezinta realitatea, adevarul nefardat, lumea uneori dura in care traim. Dorim sa ii prevenim pe oameni in legatura cu ce s-ar putea intampla. Oricare dintre noi poate deveni victima infractorilor. E important sa stim cum sa ne aparam. Daca nu stii cum arata primejdia, nu stii cum s-o combati.

De-a lungul timpului, ai participat la multe operatiuni de salvare cu grad maxim de risc. Care a fost cea mai dificila dintre ele, in care ti-ai simtit viata cu adevarat pusa in pericol.

Toate aceste operatiuni la care am participat au avut grad ridicat de risc. Spre norocul meu, toate au fost finalizate cu succes. Riscanta a fost si recuperarea fetei obligate sa se prostitueze in Germania. Foarte riscanta a fost interventia pentru aducerea acasa, din Libia, a celor 33 de muncitori romani, iar exemplele pot continua…

christian-sabbagh3

Daca multi dintre oamenii de televiziune prefera confortul platoului tv, tu alegi adesea sa-ti risti viata in situatii limita. De ce?

Sunt jurnalistul care a preferat sa revina la cea mai nobila meserie, cea de reporter pentru ca imi place actiunea, cautarea adevarului, adrenalina. Consider ca regina profesiei de jurnalist este munca reporterului de teren. Reporterul ia pulsul societatii si este in contact permanent cu oamenii.

Cu totii il cunoastem pe jurnalistul Christian Sabbagh, insa ce ne poti spune despre omul Christian Sabbagh? Cum este el?

Intotdeauna mi s-a parut ciudat sa vorbesc despre mine, niciodata nu mi-a placut sa ma descriu. Telespectatorul este cel mai fin psiholog, nu il poti minti, el te simte asa cum esti; ca atare, cred ca cel mai bine ar fi sa intrebam oamenii cum ma percep ei.

Cum privesti iubirea fata de cum o priveai la 20 de ani?

Pe masura ce inaintezi in varsta esti mai pretentios, gasesti defecte mult mai repede, dar iata ca si la 40 de ani am ajuns sa ma indragostesc si sa simt fluturi in stomac.

Ai doi copii, o fata si un baiat. Cum va place sa va petreceti timpul impreuna?

As vrea sa imi petrec tot timpul din viata alaturi de ei, dar, din pacate, aceste momente sunt rare. Atunci cand sunt alaturi de ei, incerc sa profit la maximum de acele clipe, extrem de valoroase pentru noi.

christian-sabbagh2

Ce iti doresti de la anul 2016? Atat pe plan profesional, cat si personal…

Nu imi doresc doar mie, ci tuturor romanilor sa aiba o viata mai buna, sa fie fericti. Imi doresc mult ca toti cei plecati in strainatate sa se reintoarca acasa pentru ca viata pe meleaguri straine nu este usoara. Imi doresc ca emisiunea “Sabbagh in actiune” sa fie perceputa la justa ei valoare, iar oamenii sa invete ceva util din ce vor vedea la “Sabbagh in actiune”. Ii invit pe telespectatori sa urmareasca sambata aceasta, de la ora 21:30, prima editie. Ne dorim nu numai sa le prezentam cazuri reale foarte puternice, dar si sa ii invatam pe oameni sa previna fenomenul infractional.

Scrie un comentariu