Stiri Interne

Insula Iubirii, suspendat. Survivor continua in ciuda pandemiei. Ce se intampla in Republica Dominicana!

Scris de Ana Kozma

In Republica Dominicana s-a declarat stare de urgenta pe fondul pandemiei de Coronavirus. Iata, asadar, ce se intampla cu filmarile din Dominicana ale unor emisiuni tv precm Insula Iubirii sau Survivor!

Insula Iubirii, suspendat. Survivor continua in ciuda pandemiei. Ce se intampla in Republica Dominicana!

Ca mai peste tot in lume, si in Republica Dominicana s-a declarat stare de urgenta pe fondul pandemiei COVID-19. Ce se va intampla insa, in acest context, cu filmarile de acolo pentru show-uri precum Insula Iubirii ori Survivor?

Ei bine, filmarile pentru Insula Iubirii au fost oprite. Intreaga echipa, in frunte cu Radu Valcan, a revenit deja in Romania. Membrii echipei de filmare au intrat in carantina imediat dupa revenirea in tara. Asa ca Radu Valcan si colegii lui isi vor revedea familiile abia dupa cele 2 saptamani de carantina.

Cat despre Survivor, show-ul de la Kanal D continua filmarile in Republica Dominicana. Conform paginademedia.ro, emisiunea nu isi va opri, cel putin pentru moment, filmarile. Asta deoarece o suspendare a filmarilor ar insemna eliminarea emisiunii din grila pentru o vreme.

Radu Valcan s-a intors acasa, dar nu poate sta alaturi de Adela Popescu 2 saptamani

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu