Stiri Interne

Instructorii români de Kangoo Jumps din toată lumea țin ore online. Iată unde îi poți urmări!

Scris de Alexandru Manea

41 de instructori români din țară și de peste hotare vor ține săptămâna aceasta ore online, pe pagina de Facebook Kangoo Jumps România, în cadrul proiectului special Kangoo Jumps Around The World. Aceștia au absolvit, anii trecuți, academia lansată de Kinga Sebestyen, cea care este distribuitor oficial Kangoo Jumps în multe țări europene.

Instructorii români de Kangoo Jumps din toată lumea țin ore online. Iată unde îi poți urmări!

Fanii Kangoo Jumps au un nou motiv de bucurie. Săptămâna aceasta, începând de marți, 13 iulie, și până duminică, 19 iulie, inclusiv, 41 de instructori români din țară, ori stabiliți peste hotare, vor ține gratuit ore de Kangoo Jumps pe pagina de facebook Kangoo Jumps România.

Aceștia au învățat și s-au perfecționat în industria Kangoo Jumps urmând cursurile de acreditare susținute de Kinga Sebestyen în ultimii 11 ani. Mulți dintre ei s-au stabilit peste hotare unde au dezvoltat un business de succes în industria Kangoo Jumps.

În cadrul acestui proiect, denumit Kangoo Jumps Around The World, vor avea loc sesiuni de tip masterclass în fiecare zi. Cei din comunitatea Kangoo Jumps vor putea urmări transmisiile live pe  pagina de facebook Kangoo Club România.

“Sunt foarte mândră de instructorii mei din toată lumea. Sunt oameni minunați care au preluat ce au învățat în anii în care am colaborat și au dezvoltat în țările lor adoptive. Săptămâna aceasta ne vom reîntâlni și vom arăta că suntem o comunitate puternică. Poate cea mai puternică din industria sportului. Am fost alături de ei încă de la începuturi și voi fi în continuare. Mi-am dedicat viața și cariera acestui sport minunat și mă bucură imens că atât de mulți oameni îl apreciază. Festivalul Kangoo Jumps Around The World începe azi, iar zilnic vor avea loc sesiuni de tip masterclass pe pagina de Facebook Kangoo Jumps România! Ne vedem acolo!”, declară Kinga Sebestyen, inițiatoarea proiectului.

Kinga Sebestyen antrenează online persoane supraponderale, cu probleme ale coloanei

Asa cum v-am promis va postam urmatoarele afise pentru evenimentul Romanian Online KJ Fest. In total veti avea mai mult…

Publicată de Kangoo Jumps Romania pe Luni, 13 iulie 2020

 

Scrie un comentariu