Stiri externe

Instagram renunță la IGTV. Ce schimbări vor fi!

Scris de Ana Kozma

Instagram anunță o serie de schimbări pentru utilizatorii din întreaga lume. Mai marii platformei de socializare au hotărât să renunțe la IGTV și să pună toate postările de tip video într-un singur loc.

Instagram renunță la IGTV. Ce schimbări vor fi!

Schimbări pe Instagram! După câțiva ani în care a fost activă, renunță la funcția IGTV. Va strânge de acum toate postările de tip video într-un singur loc. Este vorba despre un nou tool care se numește Instagram Video.

Instagram Video se găsește în meniul principal și conține toate clipurile video urcate pe platformă de utilizatori.

„Începând de astăzi combinăm IGTV-urile şi clipurile din feed într-un format unic: Instagram Video. Introducem, de asemenea, o nouă filă Video în profil. Aici va apărea acest format video combinat, pentru a facilita descoperirea de conţinut video nou”, au dezvăluit oficialii Instagram.

Instagram a adăugat şi o serie de funcţii noi. Utilizatorii pot eticheta acum locația într-un clip video. Acest lucru nu era posibil la încărcarea unui IGTV.

Preview-ul ce apare în feed va fi de 60 de secunde în cazul clipurilor obișnuite. Când vine însă vorba despre clipuri-reclamă, preview-ul va fi de doar 15 secunde.

Cum va filtra Instagram mesajele de hate speech

Scrie un comentariu