ADPM Beauty Evenimente

Inovatie in tehnologia Pro-Age: asocierea dermatocosmeticelor DermActe cu sistemul de microneedling Cronosderm

Scris de Ana Kozma

Top Line a anuntat o noua modalitate de prevenire a imbatranirii tenului si de combatere a problemelor estetice ale pielii: asocierea dermatocosmeticelor DermActe cu sistemul de microneedling Cronosderm, dezvoltat de reputatul chirurg estetician Constantin Stan.

Inovatie in tehnologia Pro-Age: asocierea dermatocosmeticelor DermActe cu sistemul de microneedling Cronosderm

Aceasta noua dimensiune a tehnologiei destinata cabinetelor cosmetice a fost prezentata in cadrul unui eveniment de tip Masa Rotunda, la care au participat persoane publice precum Andreea Marin, Carmen Bruma, Vica Blochina, influenceri precum Maurice Munteanu, Daiana Anghel, Ioana Dumitrache, Mona With Gloss, Tatiana Ernuteanu, Gabriela Simion, Cristina Feather, Marian Craciun, Joelle Salvador Sime – Head of International Education Dermacte si Olga Melnic – medic specialist dermatolog.

Beneficiile noii tehnologii

Asocierea dintre tehnologia CRONOSDERM si DERMACTE duce saloanele de infrumusetare la un nivel foarte avansat, transformand esteticienele in cosmetologi. In felul aceasta, business-ul de beauty profesional din Romania este sustinut prin dezvoltarea unor noi solutii ce au in focus frumusetea si sanatatea pielii. Totodata, acest mix tehnologic avansat, intre tratamente de microneedling si produse skincare, permite fiecarei persoane sa isi mentina si sa isi puna in valoare frumusetea naturala prin mijloace minim invazive, cu rezultate vizibile imediat si rezistente in timp.

Conceptul CRONOSDERM

Conceptul CRONOSDERM reprezinta o combinatie intre sistemul cu aplicator ultra fin si serumul intensive Mitochondria Booster, folosind inovatiile stiintifice ale celor mai recente pantente UE pentru tehnologia de infuzare a unui ser cosmetic in straturile profunde ale pielii, cu efecte secundare minime.

Acest proces de tratament corecteaza problemele legate de varsta pielii, cum ar fi linii fine, riduri, ten tern si neuniform.

Domeniul de beauty profesional, saloanele de infrumusetare, regasesc in CRONOSDERM legatura dintre cosmetica si medicina estetica, aceasta tehnologie oferind toate beneficiile rejuvenarii pielii, anti-ageing, hidratare si regenerare prin reactivarea naturala a metabolismului celular. Cu CRONOSDERM, procesul de imbatranire al pielii este incetinit in mod natural, sigur si fara riscuri.

DERMACTE

DermActe, brand-ul dermatocosmetic dezvoltat de catre Academie Scientifique de Beaute Paris, vine cu o inovatie la nivel global in skincare – tehnologia patentata SME – de emulsifiere a nanomoleculelor, inspirata de principiile mezoterapiei si filler, insa fara disconfortul cauzat de aceste proceduri.

Aceasta tehnologie este unica si consta in dezvoltarea unei emulsii submicronice incapsulata, care are un dublu avantaj: faciliteaza penetrarea ingredientelor active in piele mai rapid si mult mai in profunzime asigurand difuzia optima a acestora in linia celulelor, cu un plus de eficacitate.

Pe baza acestei tehnologii au fost dezvoltate cele mai noi produse tratament:

• 4D Serum Intensif Hydratant si Creme Survitaminee, a caror formula contine 4 tipuri de acid hialuronic incapsulat.
• Un trio de produse corectoare – Disques Exfoliantes, Serum Corecteur Rides Intensif si Creme Anti Age Multi-Correction, care contin nanomolecule de colagen incapsulat.

“Intr-o lume plina de solutii de beauty, am prezentat acesta asociere unicat sub forma unei dezbateri pe tema necesitatii tehnologiei in beauty, in cadrul unei mesei rotunde. Invitatii speciali sunt voci puternice in media sau blogosfera, cu personalitati diferite, dar care au in comun pasiunea pentru tot ce inseamna tehnologie si beauty.

Pentru ca tendintele sunt date, in ultimul timp, preponderent de bloggeri si vloggeri, subiectele abordate au fost si in aceasta directie iesind astfel in evidenta faptul ca social media este parte integranta din vietile noastre”, declara Diana Baicu, Director General Top Line Romania.

Invitatii au dezbatut subiecte cat mai variate pe tema tehnologiilor in beauty, participand la o dezbatere de tip talk-show ce a scos in evidenta nevoia consumatorului de informare step by step atunci cand vine vorba de beauty. Dintre subiectele mentionate, foarte importante au fost cele despre tehnologiile invazive, excesul de interventii, uniformizarea tipologiei de frumusete care te depersonalizeaza, lipsa de educatie in skincare in rândul adolescentilor si nu numai.

Astfel, la finalul dezbaterii, concluziile in unanimitate au scos in evidenta faptul ca tehnologia este parte integranta din universul nostru cotidian, dar pe care trebuie sa o folosim intr-o maniera echilibrata, fara excese. In acest mod frumusetea naturala este potentata si nu exagerata.

“Top Line promoveaza frumusetea Unalike. Este timpul sa doboram stardardele rigide ale acesteia. Este bine sa ne traim viata stiind ca suntem unici si frumosi in felul nostru, sa ne mandrim cu acest lucru si sa stim sa evidentiem aceasta frumusete unica apeland la metode corecte de ingrijire, fie ca vorbim de produse cosmetice profesionale adecvate stilului personal ori de tratamentele de salon potrivite nevoilor noastre. Specialistii din industria de frumusete stiu sa ne recomande, fiecaruia dintre noi, solutiile personalizate care ingrijesc si potenteaza frumusetea noastra unica. Prin toate actiunile Unalike Beauty, Top Line transmite acest mesaj in mediul online, pentru a celebra frumusetea diversa, sub toate formele ei”, declara Diana Baicu, Director General Top Line Romania.

Noile trenduri in industria de frumusete sunt anuntate la Top Beauty Trade Show

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Intr-o lume plina de solutii de beauty, am prezentat acesta asociere unicat sub forma unei dezbateri pe tema necesitatii tehnologiei in beauty, in cadrul mesei rotunde organizata in data de 7 noiembrie. Invitatii speciali sunt voici puternice in media sau blogosfera, cu personalitati diferite dar care au in comun pasiunea pentru tot ce inseamna tehnologie si beauty. Pentru ca tendintele sunt date in ultimul timp, preponderant de bloggeri si vloggeri, subiectele abordate au fost si in aceasta directie iesind astfel in evidenta faptul ca social media este parte integrate din vietile noastre mai mult decat ne dorim. Diana Baicu – General Manager Topline, Joelle Salvador Sime – Head of International Education Dermacte alaturi de Olga Melnic – medic specialist dermatolog au prezentat avantajele noii solutii de beauty. Maurice Munteanu, Carmen Bruma, Tatiana Ernuteanu, Marian Craciun, Mona Marinescu, Daiana Anghel, Andreea Marin, Cristina Feather, Ioana Dumitrache, Gabrila Simion, Vica Blochina, au dezbatut subiecte cat mai variate pe tema tehnologiilor in beauty, fiind o dezbatere spumoasa ce a scos in evidenta nevoia consumatorului de informare step by step atunci cand vine vorba de beauty. Dintre subiectele mentionate foarte importante au fost cele despre tehnologiile invazive, excesul de interventii, uniformizarea tipologiei de frumusete care te depersonalizeaza, lipsa de educatie in skin care in randul adolescentilor si nu numai. Astfel la finalul dezbaterii concluziile in unanimitate au scos in evidenta faptul ca tehnologia este parte integrata din universul nostru cotidian dar trebuie sa o folosim intr-o maniera echilibrata, fara excese, astfel frumusetea naturala este potentate si nu exagerata. TOP BEAUTY TRADE SHOW ADUCE ANUL ACESTA O NOUĂ DIMENSIUNE A TEHNOLOGIEI ÎN CABINETELE COSMETICE PRIN ASOCIEREA SOLUTIEI DERMATOCOSMETICE DE SKINCARE DERMACTE SI SISTEMUL DE MICRONEEDLING CRONOSDERM, DEZVOLTAT DE CATRE DOCTORUL CONSTANTIN STAN @dianabaicu @andreeamarinromania @carmenbrumaofficial @carmenbrumaofficial @tatianaernuteanu @maurice_munteanu @ioanadumitrache.ro @gabriela_simion @vica_blochina @cristinafeather @anduelaserban @daianaanghel @academie_fr

O postare distribuită de Top Line Romania (@toplineromania) pe

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu