Video

WOW! INNA a lansat o varianta live, cu orchestra, a piesei “Cola Song”!

Scris de Administrator

Fiindca cel mai nou single al ei, „Cola Song”, se bucura de un succes absolut fulminant, INNA le-a facut o surpriza fanilor ei din intreaga lume. A inregistrat o varianta live a piesei, impreuna cu band-ul ei si o orchestra, ce suna extraordinar!

inna-cola-song

Cel mai recent single al INNEI, realizat in colaborare cu J Balvin, „Cola Song”, se bucura de un succes fulminant in intreaga lume. Piesa a ajuns la 20 de milioane de vizualizari pe canalul de YouTube al artistei si continua sa creasca, iar in prezent este difuzata pe radiourile din numeroase tari, precum Spania, Mexic ori Turcia.

Romanca le-a facut si o surpriza fanilor ei din toate colturile lumii. Mai exact, INNA a lansat si o varianta live a piesei “Cola Song”, impreuna cu band-ul ei si o orchestra. Aceasta varianta a piesei suna extraordinar de bine, lucru observat si de fanii artistei, care nu au mai contenit in a posta pe retelele de socializare mesaje de apreciere.

INNA reprezinta Romania intr-o competitie ce are ca finalitate ca primii 3 artisti sa faca parte din line-up-ul festivalului Uforia Music Festival. Fanii o pot sustine cu un vot in fiecare ora pe site-ul: http://musica.univision.com/shows/uforia-music-festival/debut-artists/

inna-cola-song2

Evenimentul va avea loc pe 16 august in Los Angeles.

Scrie un comentariu