News

Inna si Akcent au cei mai multi fani pe Facebook

Scris de Christian Stan

Inna este cea mai bine cotata artista din Romania nu numai pe plan international ci si pe Facebook. In reteaua de socializare, Inna are peste 2 milioane de fani, care ii urmaresc noutatile. Pe locul doi se afla trupa Akcent, cu peste 200.000 de fani, iar pe trei urmeaza Edward Maya.

Concurenta dintre artistii romani se poarta nu numai in topurile muzicale ci si pe Facebook. In topul celor mai iubiti artisti romani se afla Inna, care este urmata la lunga distanta de Akcent, Edward Maya, iar pe locul patru se afla Radio Zu.

Popularitatea de care Inna se bucura nu numai in Romania ci si in afara tarii i-a adus acesteia nu mai putin de 2 milioane de fani, peste jumatate din acestia fiind din strainatate.

Pe locul doi se claseaza baietii din trupa Akcent cu 224.000 de fani. Trupa Akcent a lansat in urma cu trei luni single-ul „My Passion”, care se bucura de 4 milioane de accesari pe You Tube.

Pe locul trei, la scurta distanta de Akcent, se claseaza Edward Maya (221.000 de fani), iar pe locul patru este Radio Zu cu 194.352 de fani.

Scrie un comentariu