Stiri Interne

Inna nu și-a mai vazut mama de două luni din cauza pandemiei

Scris de Ana Kozma

Inna are o relație extrem de apropiată cu mama ei, pe care adesea o ia cu ea chiar și la concertele de peste hotare. Iată însă că, în perioada pandemiei, artista nu și-a văzut mama timp de 2 luni! Află de ce!

Inna nu și-a mai vazut mama de două luni din cauza pandemiei

Obișnuită să călătorească prin toată lumea și să susțină mereu concerte, viața Innei s-a schimbat radical în perioada pandemiei. Ca de altfel viețile tuturor. Artista s-a supus regulilor și a stat în izolare, departe de cei dragi.

Departe chiar și de mama ei, cu care Inna are o relație extrem de apropiată. Se știe că de multe ori, aceasta își ia mama cu ea chiar și la concertele de peste hotare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🥵

O postare distribuită de INNA (@inna) pe

Se pare că Inna a stat la distanță de cei dragi aproximativ 2 luni de teamă să nu îi expună la riscuri. Din fericire însă, această perioadă s-a încheiat, iar artista și-a revăzut mama și bunica.

“Am avut un concert la Chişinău, chiar cu o săptămână înainte de carantină. Mi-a fost teamă să merg acasă. Eu stau în casă şi cu mama şi cu bunica mea, care e mai în vârstă, şi nu am mai vrut să merg la ele. Am participat la un concert de vreo 3.000 de oameni şi mi-a fost teamă. Zilele trecute a fost pentru prima dată când am văzut-o pe mama după vreo două luni . E foarte important să ascultăm de autorităţi”, a declarat Inna pentru revista Unica.

Inna a implinit 10 ani de cariera. Cum arata in 2008!

Scrie un comentariu